Pretraži

MONSTER HIGH LUTKE U OFF WHITE GARDEROBI: Najčudnija kolaboracija i fanovi UOPŠTE nisu zadovoljni

News
0
Monster High doll
Foto: Romulada / Alamy / Alamy / Profimedia

Brend Off White je najavio novu kolaboraciju, a u pitanju je saradnja sa – ni manje ni više nego Monster High lutkama!

Prvo pitanje je koji brend garderobe bi uradio kolaboraciju sa lutkama, ali da tu je Off White da u svemu bude prvi.

Brend od samog nastanka ima ekscentrične i inovativne ideje, a na svemu tome treba da budemo zahvalni jednom jedinom i neponovljivom Virgilu Ablohu.

Iako je on preminuo, brend je nastavio da živi uz pomoć drugih ljudi.

Njegovi saradnici i prijatelji su nakon njegove smrti konstatovali da više ništa neće biti isto u modnoj industriji bez njega.

Činjenica je da je ovaj brend uz pomoć Virgila uvek imao jako dobre i svetski poznate kolaboracije,  ovo se čini kao najava za definitivno prvi fijasko ovog brenda.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @virgilabloh

Iako on više nije tu, tim koji je zadužen za vođenje celog brenda odlučio je da krene Virgilovim stopama, trudeći se da ostanu na nivou zadatka i nastave da budu kreativni, a kao novu kolaboraciju predstavili su nam Off White x Monster High.

Ne, ne brinite nisu prešli na proizvodnju lutki, ali su uradili nešto mnogo zanimljivije – napravili su minijaturnu garderobu za lutke.

Off White garderoba koja će se naći na tim lutkama je pažljivo birana, jer su se odlučili da neke od najikoničnijih modela u istoriji brenda obuku lutkama.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Off-White™ (@off____white)


Dok su jedni oduševljeni, drugi pak nemaju nijednu pozitivnu reč na celokupku kolaboraciju.

Pa su neki od komentara: “Neću lagati ovo je čudna kolaboracija“,“Toliko dobrih brendova za kolaboraciju i vi izaberete ove lutke“, “Brend je trebalo da prestane sa dizajniranjem makon Virgilove smrti“

Moramo priznati da je ovo stvar koju niko nije očekivao, pogotovo ne od brenda koji je navikao svoje kupce na inovativnost. Ovo, kako fanovi brenda kažu, apsolutno nije inovativno, već im je, naprotiv, čak i dosadno, a mnogi su prokomentarisali i da je ovim potezom „oskrnavljen brend“.

Jedna od neverovatnih činjenica vezanih za ovu kolaboraciju je takođe vrtoglava cifra lutke koja će koštati čak 150 dolara!

Prisetimo se da je Kajli Džener nedavno objavila svoju kolaboraciju sa Bratz kompanijom gde ima svoje lutke, a iako je to bio pun pogodak,  ovog puta ideja za kolaboraciju, sudeći prema komentarima fanova, čist je promašaj.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz News