Pretraži

“Moje čedo koje sam nosio devet meseci“: Desingerica progovorio o svom velikom hitu, pa izjavom još jednom šokirao sve

News
0
Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Desingerica ne prestaje sa iznenađenjima kada je u pitanju njegova muzika i nastupi. U jednom od intervjua pre nekeliko dana ispričao je zanimljivu priču kako je nastala njegova nova pesma “Rendalicca“.

Svojim originalnim pričama, neprevaziđenim nastupima i milionskim hitovima, Desingerica ne prestaje da oduševljava sve njegove fanove, a po svemu sudeći čini se da njegova popularnost raste iz dana u dan.

Popularni izvođač je ovih dana u centru pažnje zbog dve nove pesme koje je objavio u roku od nekoliko dana, a koje već zauzimaju visoka mesta u trendingu širom Balkana.

Kada je u pitanju pesma “Rendalicca“ mnogima se dopao ceo koncept spota i pesme, a u svom nedavnom gostovanju u podkastu po imenu “Voštcast“ otkrio je kako je došlo do stvaranja ove pesme.

“To je moje čedo koje sam ja nosio devet meseci u sebi, a stvarno sam ga nosio kao bebu devet meseci. I tu je sve vreme bilo bauljam i ćarlijam i tako to. Samo sam gledao ko će da mi isprati to sa bitom koji ja zamišljam da bude. Bio sam u studiju i bio sam u fazonu da l’ su to pravi ljudi da isprate. To je moje čedo koje nosim devet meseci, a treba da ga porodim“, ispričao je Desingerica.

Prisetimo se, svakom svojom novom pesmom Desingerica pokazuje da pomera granice muzike, a njegovi verni slušaoci su uvek tu da ga podrže njegove projekte.

Od samog početka svoje muzičke karijere on eksperimentiše sa raznim žanrovima i ne voli da se ograničava jednim muzičkim pravcem i upravo je to što njegova publika voli.

Njegova nova pesma je za sada prva na trendingu u Srbiji, Sloveniji, Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini, dok je u Crnoj Gori četvrta, Austriji šesta, Makedoniji sedma, a u Nemačkoj trideseta.

Na jutjubu je za samo pet dana prešla cifru od 2 miliona pregleda, a bez sumnje će ova brojka nastaviti da raste.

Desingericinu novu pesmu “Rendalicca” možete slušati na jutjubu i na svim striming platformama.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz News