Pretraži

Milica Todorović u nikad vrelijem izdanju: Pevačica pokazala izvajanu figuru u bikiniju (FOTO)

News
0
Photo: Antonio Ahel/ATAImages

Milica Todorović je odlučila da nakon letnje sezone nastupanja ode na putovanje i odmori se, a svojim fotografijama sa plaže je zapalila društvene mreže.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lazic Dušan LAZA , (@laziclaza)

Pevačica je na svom Instagram profilu podelila niz fotografija sa odmora gde je pored fotografija prelepog mora pokazala i svoje obline.

Todorovićevu nismo do sada navikli u ovom izdanju, pa je mnoge oduševila njena izvajana figura, a u prilog tome govore komentari ispod njene objave.

“Lepa, zgodna i prirodna u ovo vreme unikat“, “Najlepša pevačica na svetu“, “Izgledaš savršeno“, bili su samo neki od komentara.

Prisetimo se, pre nešto više od pola godine jedna od glavnih tema medija je bila veza poznate pevačice Milice Todorović. Naime, ona se tada u javnosti pojavila u društvu jednog nepoznatog momka. I premda se činilo da pevačica blista od zaljubljenosti, ona je nedavno sve iznenadila kada je potvrdila da je raskinula vezu sa pomenutim dečkom, Lazarom Granićem.

Naime, pre nešto više od mesec dana, neimenovani izvor se oglasio za „Alo“ i otkrio da je ljubav pukla zbog nepomirljivih razlika, odnosno da Milica nije mogla da se pomiri za Lazarovim načinom života, koji je po svemu sudeći bio ispunjen izlascima i provodom.

S obzirom na to da je priča o raskidu bilo sve više, ubrzo se oglasila i Milica koja je potvrdila ove navode, ali tom prilikom nije zalazila u detalje raskida.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz News