Pretraži

Greškom objavila video koji je otkrio SVE: Popularna reperka potvrdila romansu sa NBA zvezdom! (VIDEO)

News
0
Foto:Printscreen/Instagram:theestallion

Megan Ti Stelion potvrdila je novu vezu sa igračem Čikago Bulsa, Torijem Krejgom u video snimku na TikToku koji je, po svemu sudeći, objavila greškom, a onda ga odmah obrisala.

U tom videu, par je učestvovao u izazovu za parove, „Most Likely Challenge“, ležeći u krevetu i odgovarajući na pitanja.

Prema snimku koji je bio na internetu, Megan i Tori su se zabavljali otkrivajući detalje svoje veze. Tori je rekao da je prvi izgovorio „Volim te“, dok su oboje ocenili Megan kao nekog ko se bolje ljubi.

@muchMegan Thee Stallion does the couple’s challenge with Chicago Bulls player Torrey Craig 👀 [via theestallion/TT Stories]♬ original sound – MuchMusic

Pitanja su se kretala od toga ko je skloniji hapšenju, ko više započinje rasprave, ko traži više pažnje, ko je bolji kuvar, ko ima bolji stil, pa sve do toga ko se duže sprema.

Megan i Tori nisu završili izazov, obustavivši ga nakon pitanja „čija mama ih više voli“.

E! News je kontaktirao predstavnike Megan i Torija za komentar o glasinama o romansi, ali do trenutka objave nisu dobili odgovor.

Pre svoje veze sa Megan, Tori je bio u vezi sa članicom Cartel Crew-a Nikol Zavalom. Megan je u poslednje vreme svoju privatnost čuvala, ali je u maju 2023. viđena kako se zbližava sa fudbalerom Inter Milana Romeluom Lukakuom na svadbi njegovog saigrača Lautara Martineza na jezeru Como.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Megan Thee Stallion (@theestallion)

Ova svadba je usledila nakon što je Megan prekinula vezu sa Pardison Fontaineom, sa kojim je bila u vezi od 2021. godine.

Megan je tokom godina otvoreno govorila o tome šta traži u vezi i šta misli da je recept za uspeh. „Ono što najbolje funkcioniše je kada su ljudi iskreni i direktni“, rekla je za Hypebae 2020. godine. „Ako neko ima dovoljno hrabrosti da bude sebičan i dođe sa svojim pravim namerama, njihova samouverenost je ono što me privlači.“

 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz News