Pretraži

MC Stojan iznenadio šokantnom promenom: Pevač priznao da je izbacio alkohol, pa pokazao novi izgled – razlika je i više nego primetna! (FOTO)

News
0
Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Pevač MC Stojan se obratio pratiocima na Instagramu uz poučnu priču o važnosti brige o sebi i svom zdravlju. Kako je otkrio, on alkohol ne konzumira već nekoliko meseci, a promena je očigledna.

Poznati pevač Marko Stojković poznatiji kao MC Stojan neretko je u centru pažnje, a posebnu pažnju javnosti i medija nedavno je privukla njegova veza sa 22 godine mlađom pevačicom Zoranom Mićanović.

Međutim njihova veza nije dugo potrajala, te se ovaj par ubrzo i rastao.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MC STOJAN (@mc_stojan)

Kako su i sami isticali vratili su se na stari “put“ i nastavili sa nastupima kao profesionalci, a čak su u nekoliko navrata nakon raskida i nastupali zajedno.

Iako o ljubavnom životu retko govori, veza sa Zoranom Mićanović bila je izuzetak pa je Stojan u više navrata otvoreno govorio o njihovoj ljubavi, međutim, ono što neretko deli sa fanovima jeste njegov način života.

Naime, pevač je u maju priznao da je prestao sa konzumiranjem alkohola i posvetio se zdravom načinu života, a sada je pokazao kakvu promenu mu je ova odluka donela kada je njegov izgled u pitanju.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MC STOJAN (@mc_stojan)

“Alkohol mi je pružio mnoge nezaboravne trenutke kojih se ne sećam, zato sam ga izbacio iz svog života. Sportski pozdrav“, napisao je Stojan ispod fotografije.

Ovo nije prvi put da pevač priča na ovu temu, a sudeći po komentarima mnogi primećuju razliku.

“Malo promena imidža ljudi, kako mi stoji, nije loše, mislim da nije mnogo loše. Izgledam mlađe, znači kada izbacite alkohol, bukvalno se podmladite ljudi moji tako da svima bih preporučio najozbiljnije da bace alkohol i da se posvete sebi, da rade na sebi i to je to “, ispričao je MC Stojan tada u videu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MC STOJAN (@mc_stojan)

“Kada izbacite sve loše navike, a moja je bila alkohol, a ubacite sve dobre stvari, okrenete se pravim vrednostima, pre svega Bogu, počnete da cenite sebe i da poštujete sebe, tada počinje neki sasvim novi period vašeg života. Hvala Bogu i pravim ljudima koji su bili uz mene“, zaključio je on.

Moglo se primetiti da pevač izgleda svežije i odmornije u videu kada ga je objavio, uz video snimak on je ostavio i opis u kom je spomenuo da je potrebno imati i prave ljude uz sebe kako bi uspeo da prebrodiš loš period kao što je on uradio.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz News