Pretraži

„Magično venčanje i vikend sa porodicom“: Jelena Đoković pokazala kako provodi vreme sa Novakom nakon operacije (FOTO)

News
0
Foto:Printscreen/Instagram:jelenadjokovicndf

Supruga poznatog tenisera neretko na svojim društvenim mrežama pokazuje neke od porodičnih trenutaka, a sada je mnoge iznenadila kada se među nizom fotografija našla i jedna Novakova koji je nedavno imao povredu zbog čega je morao da se podvrgne operaciji.

Jelena je oduvek bila ljubitelj prirode i lepih planinskih predela, te je to nešto što se može često videti na njenom Instagram profilu.

Teniserova supruga se sada pohvalila novim fotografijama iz prirode, a na njima se našao čak i Novak koji se oporavlja od operacije.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jelena Djokovic (@jelenadjokovicndf)

Naime, Novak je nedavno imao operaciju kolena zbog povrede, te je morao da se povuče sa ovogodišnjeg Rolan Garosa kako bi se odmorio i oporavio za naredne mečeve koji će se odigrati uskoro.

Prelepe fotografije su zabeležili na tajnom venčanju gde su bili zvanice, a oboje su bili obučeni svedeno kao što je i inače običaj za njih.

„Magično venčanje i vikend sa porodicom“, napisala je Jelena uz objavljene fotografije.

Jelena je nosila belu haljinu sa plavim prugama i kožne papuče brenda “Hermes“ čija je cena nešto više od 700 dolara, dok je Novak nosio belu majicu i preko toga siv sako.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz News