Pretraži

“Ljubav uvek pobeđuje“: Prvo oglašavanje ovogodišnjeg učesnika Evrovizije nakon diskvalifikacije

News
0
Foto:Printscreen/Instagram:joostklein

Ovogodišnji predstavnik Holandije na evroviziji mnogima je postao favorit zbog jedinstvenog nastupa i pesme, međutim zbog nepoštovanja pravila, kako tvrde organizatori Evrovizije, on je diskvalifikovan.

Jost Klein dolazi iz Holandije, a publici se predstavio sa pesmom koja je većini ušla u uši zbog svoje ritmičnosti, a u pitanju je pesma “Europapa“. Nakon takmičenja njegov broj pratilaca, ali i slušalaca se znatno povećao.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Joost Klein (@joostklein)

U toku učešća na Evroviziji svi su verno navijali za njega i nadali se da će biti pobednik, međutim nakon incidenta sa članicom švedskog javnog servisa, na dan finala Evropska radiodifuzna unija (EBU) ga je diskvalifikovala.

„Holandski umetnik Jost Klajn diskvalifikovan je iz velikog finala ovogodišnjeg takmičenja za Pesmu Evrovizije nakon što je pretio članu producentskog tima. Švedska policija je istražila slučaj i uskoro će biti predat tužiocu po ubrzanom postupku. Joostovo ponašanje je očigledno prekršilo pravila takmičenja, koja su osmišljena da obezbede bezbedno radno okruženje za sve članove osoblja i zaštite proizvodnju“, saopštio je EBU.

On se nakon Evrovizije nije oglašavao na društvenim mrežama, a sad je prvi put poslao jasnu poruku svojim pratiocima i svima stavio do znanja šta on misli o ovogdišnjoj Evroviziji.

Foto:Printscreen/Instagram:joostklein

“Ljubav uvek pobeđuje“, napisao je Jost na svom Instagram storiju uz plavo srce koje je inače njegov i zaštitni znak.

Nakon diskvalifikaciej on je stekao još više pratilaca, te tako sebi osigurao muzičku karijeru za ubuduće, iako je izgledlao kao da će pobediti i na Evroviziji, međutim to se nije dogodilo.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz News