Pretraži

Lana Del Rej u vezi sa popularnim reperom?! Zajedničkim nastupom podgrejali glasine o potencijalnoj romansi

News
0
Credit: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Šuška se da su muzičke zvezde Quavo i Lana Del Rej u vezi, a glasine su dodatno podgrejane nakon njihovog zajedničkog nastupa koji je oduševio publiku. Duo je izveo novu pesmu koju su fanovi željno iščekivali, a hemija na sceni bila je i više nego očigledna.

Na nedavnom Laninom koncertu, Quavo, član popularnog hip-hop trija Migos, i Lana Del Rej, ikona alternativnog popa, iznenadili su fanove kada su zajedno stupili na binu.

Njihova zajednička pesma, koja još nije zvanično objavljena, izazvala je lavinu emocija među prisutnima. Njihov nastup bio je pun energije i međusobne interakcije, što je dodatno podstaklo glasine o romantičnoj vezi.

@shopsunflowers lana and quavo tonight😭 the rain only stopped the show a little #lanadelrey #quavo ♬ original sound – shopsunflowers

Iako ni Quavo ni Lana Del Rej nisu komentarisali svoju potencijalnu romansu, njihovi nedavni susreti privukli su pažnju medija i fanova. Insajderi bliski pevačici tvrde da se ona i Quavo često druže i provode vreme zajedno, ali nisu potvrdili ništa više od toga.

Nakon nastupa, društvene mreže su se usijale od komentara i spekulacija. Fanovi su delili snimke i slike sa koncerta, analizirajući svaki njihov pokret i pogled. „Oni su tako slatki zajedno!“ pisali su neki, dok su drugi dodavali: „Ova hemija nije samo profesionalna, nešto se tu dešava.“

@atlautographs Lana Del Rey seen out in Atlanta with rapper Quavo! #atlanta #autograph #lanadelrey ♬ Dance You Outta My Head – Cat Janice

U par navrata se u toku nastupa moglo videti kako se ovaj dvojac gleda, grli i smeje dok gledaju jedno u drugo, što je mnogim fanovima potvrda da je ovaj par možda zajedno.

Njihova nova pesma već je postala hit na društvenim mrežama, iako još nije zvanično puštena. Fanovi s nestrpljenjem iščekuju da čuju kompletnu verziju i saznaju više o saradnji između ova dva umetnika. Mnogi veruju da bi ovo mogao biti početak dugoročne muzičke (a možda i ljubavne) veze.

@hunchorocketinfinity Lavo Feeding Goats 🥰 Repost: @lana_del_rey_arab 💫❤️ #quavo #lanadelrey #quavohuncho #quavofans #lanadelreyfans #quavolanadelreytoughcomingsoon #earlysummer2024 ♬ original sound – migosfanpage

Bez obzira na to da li su Quavo i Lana Del Rej zaista u vezi ili je njihova interakcija samo deo promocije nove pesme, jedno je sigurno: ovaj duo zna kako da privuče pažnju. Ostaje da vidimo kako će se stvari dalje razvijati i da li će ove glasine biti potvrđene ili demantovane.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz News