Pretraži

“Lakše mi je da se pravim da sam trudna“: Marija Mikić snimkom nasmejala fanove, pa im otkrila svoj omiljeni trik kada je izgled u pitanju (VIDEO)

News
0

Pevačica Marija Mikić otputovala je na kratak odmor, a najnovijom objavom na Instagramu nasmejala je svoje brojne pratioce. 

Marija na svojim društvenim mrežama neretko deli detalje iz svog života, te je to i sada bio slučaj kada je otputovala sa svojim suprugom Jovanom na Mikonos.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marija Mikic (@wwwmarijamikiccom)

Mikićeva sa putovanja svakodnevno objavljuje fotografije i snimke, pa sa svojim pratiocima deli predivne predele magičnog Mikonosa koji je centar dešavanja u njenoj najnovijoj pesmi koja preti da postane pravi letnjih hit.

Pevačica je sada svojim vernim pratiocima pokazala kako ona izgleda nakon obilnije večere, te otkrila i trik kako uspeva da prikrije svoj “pun stomak“.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marija Mikic (@wwwmarijamikiccom)

“Toliko sam se najela da mi je lakše da se pravim da sam trudna nego da uvlačim stomak“, napisala je Marija u sklopu video snimka, dok je u opisu upitala pratioce da li su i oni to nekada uradili.

“Šta kao vi niste nikad? Ma ajde“, našalila se Marija.

Dok je u videu šetala ulicom i demonstrirala šta radi u ovim situacijama, Marija je za kameru ispričala i šta je sve u toku večeri pojela, pa su se na spisku našli pica, gambori, sladoled i giros, a onda je kroz smeh dodala da ima još mesta.

Marija neretko na svom profilu deli šaljive porodične trenutke, te su njeni pratioci upućeni u to da ona veoma voli da se šali što je i sada bio slučaj.

Prisetimo se, Marija je nedavno objavila svoju novu pesmu “Mykonos“, a sudeći po komentarima fanovi su od pevačica i očekivali ovakvu numeru koja će sasvim sigurno obeležiti ovo leto.

Povodom izlaska pesme, Marija je organizovala i darivanje za najkreativnije, pa je odlučila da pokloni putovanje na Mikonos osobi koja bude napravila najluđi snimak na TikToku uz njenu novu pesmu.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz News