Pretraži

KSENIJA PAJČIN BI DANAS PROSLAVILA 46. ROĐENDAN: Fanovi i prijatelji ne zaboravljaju tragično nastradalu pevačicu

News
0
Ksenija Pajčin
Screenshot: Instagram/ Xenia Pajčin

Jedna o najvećih zvezda devedesetih godina, ali i s početka novog milenijuma Kseija Pajčin danas bi napunila 46. godina.

Ksenija je bila jedna od najpopularnijih, ali i najzgodnijih pevačica na našim prostorima, a tragično je nastradala 16. marta 2010, kada ju je u njenom stanu u Nikšićkoj ulici usmrtio tadašnji partner, koji je potom izvršio samoubistvo. Njihova beživotna tela pronašla je Ksenijina majka Ljubica.

Na pojedinim fan stranicama sada su osvanule njene fotografije uz emotivne poruke, a na Ksenijin rođendan oglasio se i njen veliki prijatelj Goran Stojićević Karamela.

  • Anđele, znam da si tu, uz mene. Srećan ti rođendan – napisao je on na mrežama.

Podsećamo, Ksenija je svoju karijeru započela kao denserka, a kasnije je uplovila i u muzičke vode, prvo kroz grupu Beat Street, a zatim se priključila i Damiru Radoičiću, u grupi Duck. Grupa je tokom devedesetih bila jedna od popularnijih, a hitovi su im se samo nizali. Ipak, i pored prva dva albuma grupe koji su doživeli ogroman uspeh, oni su u jednom trenutku karijere nastavili u različitim pravcima, samostalno.

Ono po čemu mnogi pamte Pajčinovu je i da je retko koga ostavljala ravnodušnim. Mnogi su za nju govorili da je kontroverzna, a drugi da je ispred vremena u kom je živela. Njeni prijatelji i saradnici, kao i fanovi na društvenim mrežama tvrde da bi pevačica i dan danas bila velika zvezda. 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz News