Pretraži

Kim Kardašijan izazvala podeljena mišljenja fanova svojim planovima: Rijaliti zvezda se u budućnosti vidi u OVOJ profesiji

News
0
Foto: Dia Dipasupil / Getty images / Profimedia

Poznato je da je Kim Kardašijan do sada imala gostujuća pojavljivanja u serijama i filmovima, međutim ona je u seriji „American Horror Story“ imala jednu od glavnih uloga, a sada je po prvi put progovorila o glumačkom poslu i iznenadila sve planovima za budućnost.

Poznata Kardašijanka jednom prilikom je priznala da zbog botoksa ne može u potpunosti da pomera svoje lice baš onako kako želi, iako većinu stvari koje kaže ona preokrene na šalu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kim Kardashian (@kimkardashian)

„Potrebno je manje botoksa za više emocija, a ja ga nemam,“ našalila se Kim svojim prijateljima tokom razgovora o glumačkoj karijeri u epizodi „The Kardashians“ emitovanoj 20. juna.

Iako je Kim zahvalna što je imala priliku da se pojavi u seriji „American Horror Story: Delicate“, priznala je da je okleva da preuzme zahtevnije uloge. „Kako ću plakati?“ našalila se. „Kako ću biti preplašena? Ne mogu da se pomeram.“

Ali to ne znači da je Kim odustala od svojih glumačkih snova. Zapravo, njen „plan za 10 godina“ je da bude na velikom platnu, uključujući glavnu ulogu u nadolazećoj komediji „The Fifth Wheel“.

Ova ambicija dolazi kao iznenađenje za mnoge, jer je Kim poznata po svojoj televizijskoj karijeri i brojnim poslovnim poduhvatima, ali ne toliko po glumačkim veštinama.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kim Kardashian (@kimkardashian)

„Mogu da snimim jedan film godišnje“, ispričala je u intervjuu. „Imam otprilike 10 godina tokom kojih još izgledam dobro, pa je to sve što mogu. A onda ću uzeti malo odmora.“

Fanovi i kritičari su podeljeni po pitanju Kimine glumačke karijere. Dok jedni veruju da će se uspešno snaći na velikom platnu zahvaljujući svojoj harizmi i prisustvu, drugi su skeptični i pitaju se da li je njena odluka da se bavi glumom samo još jedan marketinški potez.

Bez obzira na mišljenja, jedno je sigurno—Kim Kardašijan ima jasnu viziju svog budućeg uspeha u svetu filma. Njena odlučnost da se probije u Holivudu i zadrži svoju prepoznatljivost na velikom platnu je nepokolebljiva.

Dok čekamo da vidimo kako će se njena glumačka karijera razvijati, možemo samo nagađati koji će sledeći korak preduzeti ova ambiciozna zvezda.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz News