Pretraži

KEJT HADSON TRUDNA? Glumica podelila snimak koji je podstakao brojne spekulacije (VIDEO)

News
0

Kejt Hadson je poznata po tome što ima troje dece sa tri različita muža, a sada se šuška da će dobiti četvrto dete.

Kejt Hadson, inače ćerka poznate glumice Goldi Hon poznata je po tome da se trudi da svoj privatni život zadrži u tajsnoti, međutim javnim ličnostima to teško polazi za rukom.

Već od ranije je poznato da je od 2016. u vanbračnoj zajednici s multitalentovanim umetnikom Denijem Fudžikavom, kog je poznavala još od svojih dvadesetih. Ovaj par ima zajedničku ćerku Rani, koja sada ima pet godina. Par uživa u ljubavi zajedno sa svojom ćerkom što je i više nego očigledno, a poznata glumica osim Rani ima još dvoje dece.

Najstarijeg sina Rajdera Robinsona koji ima 19 godian dobila iz veze sa bivšim suprugom Krisom Robinsonom pevačem benda Black Crowes, međutim njihova veza nije baš potrajala.

Kejt takođe iza sebe ima veridbu s gitaristom grupe Muse Metom Belamijem, s kojim ima sina Bingama.

Sada su se nakon jednog eksperimenta na Tiktoku pojavile priče da glumica čeka i četvrto dete. U kratkom isečku glumica testira filter koji bi trebalo da pokaže šta joj navodno hitno treba. Rezultat za Kejt je da joj treba beba!

Njena reakcija govori više od hiljadu reči,  budući da se glumica izuzetno obradovala ovoj ideji. Glumica šokirano drži ruku ispred očiju i odjednom joj osmeh ozari lice.

Glumica je svoj video i naslovila veoma zanimljivo, napisavši „Bez najave…“ što je podstaklo mnogobrojne komentare.

 

@thekatehudsonNot an announcement… 😳♬ Lil Boo Thang – Paul Russell

„Da, za još lepšu porodicu“, „Treba ti maženje i onaj slatki dečji miris, ali bez neprospavanih noći“, „Rađate zaista slatke bebe“ bili su neki od komentara.

Ona je već ranije davala određene aluzije na ovu temu pa je početkom 2023. godine priznala u intervjuu da nije sigurna da li su njeni planovi za decu već ostvareni:

„Celog života sam imala decu“, objasnila je glumica

„Imam četvorogodišnje dete i dete na koledžu. I ne znam čak ni jesam li još završila. Znate, još nemam taj odgovor.“

U jednom gostovanju u šou „Today Showu“ je čak otvoreno rekla da je njen veza sa novim dečkom podstakla da ponovo razmišlja o deci.

„U jednom trenutku sam pomislila, Oh, možda sam gotova. A onda sam upoznala Denija. Njemu treba dečak“, prenosi Miss7.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz News