Pretraži

KATARINA GRUJIĆ i MARKO GOBELJIĆ KONAČNO ZAJEDNO: Pevačica novom fotografijom otkrila SVE o njihovom odnosu (FOTO)

News
0
Katarina Grujić
Foto: Instagram printcsreen/katarinagrujic.doll

Poznata pevačica Katarina Grujić i fudbaler Marko Gobeljić ne kriju koliko uživaju u braku i ljubavi, a sada je pevačica objavila fotografiju sa mužem i ćerkom koja je oduševila sve.

Katarina i Marko su 2.juna ove godine obeležili godišnjicu braka, i sa fanovima su svoju radost podelili na društvenim mrežama. Iako iz njih isijava ljubav i par već ima prelepu ćerku Katju koja upotpunjuje njihovu ljubav, mnogobrojna šuškanja o njihovom odnosu nisu izostala.

Kako se ovaj poznati par retko pojavljuje u javnosti, a fudbaler se retko oglašava po pitanju odnosa sa pevačicom, pojavile su se priče kako su njih dvoje u lošem odnosu.

Komantari su bili mnogobrojni i raznovrsni, međutim pevačica je rešila da im konačno stane na put, pa je jednom fotografijom otkrila pravu istinu.

Naime, pevačica je novom fotografijom na Instagramu demantovala sve negativne komentare, otkrivši da je u njihovom odnosu sve u redu.

Na svom profilu Katarina je objavila sliku sa mužem i ćerkom iz Atine sa komentarom „Napokon“.

Podsećamo, Marko Gobeljić nedavno je počeo da igra za jedan grčki fudbalski klub, a sudeći po novoj objavi, njegova supruga i naslednica jedva su dočekale da mu se pridruže u Atini, gde su sada ponovo svi zajedno na okupu, a koliko su srećni zajedno, svedoče i njihovi osmesi.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz News