Pretraži

Kanje Vest prodao „betonskog Frankenštajna“: Tražio neverovatnu cifru za nezavršenu vilu, spustio cenu za 14 miliona i konačno uspeo da je se otarasi

News
0
Kanje Vest
Kanje Vest, Screenshot: Youtube/Forbes

Kanje Vest konačno je pronašao nekoga spremnog da izdvoji desetine miliona dolara za njegovu vilu u Malibuu koja je tek u početnoj fazi gradnje.

Prema onlajn evidencijama, njegova kuća u Malibuu je prošlog četvrtka prešla u fazu escrowskog ugovora, što znači da je transakcija za ovu nekretninu u toku.

Kanje je već neko vreme pokušavao da proda ovu nekretninu, a u aprilu je bio primoran da smanji cenu sa prvobitnih 53 miliona dolara na 39 miliona dolara. Tačna cena koju je kupac pristao da plati još uvek nije poznata.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by YEEZY MAFIA (@yeezymafia)

Podsećamo, Kanje je krenuo sa sređivanjem ove vile, ali je nikada nije završio, pa je ovo definitivno nekretnina koja zahteva dodatna ulaganja.

Štaviše, objekat trenutno nema zidove i gotovo da je neupotrebljiv, što znači da će budući vlasnik morati da uloži značajna sredstva i vreme u opsežnu obnovu.

Kanje je za pronalaženje kupca angažovao zvezdu „Selling Sunset-a“ Džisona Openhajma, koji je uspeo da pronađe potencijalnog kupca. Džejson je ovu nekretninu predstavio kao prazno platno koje čekaju nove ideje.

Nekretnina se prostire na 4000 kvadratnih metara, sa 4 spavaće sobe, 5 kupatila, spoljnim terasama i prelepim pogledom na Pacifik. Ova vila kada je stavljena na prodaju izazvala je pravu diskusiju na internetu s obzirom na to da su je mnogi opisali kao „kameni zatvor“, „betonskog Frankenštajna“ i slično.

Biće zanimljivo videti konačnu viziju ovog prostora kada budući vlasnik bude sve preuredio.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz News