Pretraži

„Kada izbacite alkohol bukvalno se podmladite“: MC Stojan napravio veliku promenu u životu, pa se pohvalio rezultatima (VIDEO)

News
0

Pevač MC Stojan se obratio pratiocima na Instagramu uz poučnu priču o važnosti brige o sebi i svom zdravlju.

Poznati pevač neretko je u centru pažnje, a poslednji put zbog čega su sve oči bile uprte u njega je veza sa 22 godine mlađom pevačicom Zoranom Mićanović.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MC STOJAN (@mc_stojan)

Njega su tokom godina pratile brojne spekulacije i često je bio povezivan sa poznatim damama, te se prošle godine u medijima proširila vest da je MC Stojan u vezi sa glumicom Oljom Lević.

Sada je pevač na svom Instagram profilu objavio snimak u kom je pričao o važnosti toga da brinemo o sebi i koliko je bitno promeniti loše navike.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MC STOJAN (@mc_stojan)

“Malo promena imidža ljudi, kako mi stoji, nije loše, mislim da nije mnogo loše. Izgledam mlađe, znači kada izbacite alkohol, bukvalno se podmladite ljudi moji tako da svima bih preporučio najozbiljnije da bace alkohol i da se posvete sebi, da rade na sebi i to je to “, ispričao je MC Stojan u videu.

Moglo se primetiti da pevač izgleda svežije i odmornije u novom videu koji je objavio, pa ne sumnjamo da mu je pored promene životnog stila u ovome pomogla i ljubav koju sada ne krije.

Uz video snimak on je ostavio i opis u kom je spomenuo da je potrebno imati i prave ljude uz sebe kako bi uspeo da prebrodiš loš period kao što je on uradio.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MC STOJAN (@mc_stojan)

“Kada izbacite sve loše navike a moja je bila alkohol, a ubacite sve dobre stvari, okrenete se pravim vrednostima, pre svega Bogu, počnete da cenite sebe i da poštujete sebe , tada počinje neki sasvim novi period vašeg života. Hvala Bogu i pravim ljudima koji su bili uz mene“, zaključio je on.

Ni komentari njegovih pratilaca nisu izostali, pa su mu pružili javnu podršku kao i čestitke što se odlučio na takav korak koji je preduzeo.

“Brate moj svaka ti čast“, “Šmeker uvek bio i ostaćeš“, “Čovek izgleda bolje od pola estrade macan i po“, bili su samo neki od komentara.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz News