Pretraži

Providna haljina pokazala savršene obline: Supruga poznatog fudbalera ostavila sve bez teksta izgledom 5 meseci nakon porođaja (FOTO)

News
0
Foto: Instagram printscreen/callmelolita

Jovana Švonja Đorđević, popularna influenserka i nekadašnja manekenka, ostavila je svoje pratioce bez teksta modnim izdanjem koje je u potpunosti pokazalo njenu izvajanu figuru.

Poznato je da Jovana i njen suprug, fudbaler Filip Đorđević, uživaju u skladnoj ljubavi već čitavu deceniju. Nekadašnja manekenka takođe važi za jednu od najlepših i najatraktivnijh žena fudbalera, a svojom pojavom neretko skreće na sebe pažnju medija i javnosti.

Jovana i Filip ponosni su roditelji devojčice i dva dečaka, a treća, poslednja, prinova stigla je krajem maja ove godine.

Influenserka je mesecima krila informaciju da je u drugom stanju, a čak i nakon što je objavila srećnu vest, ona se potrudila da sve detalje sačuva od javnosti, te je poznato samo to da se porodila u Rimu, u kom i živi sa suprugom i decom, kao i da su ona i Filip dobili još jednog dečaka.

Sada, 5 meseci nakon porođaja, Jovana je oduševila i iznenadile sve modnim izborom koji je pokazao njenu savršenu figuru ni pola godine nakon trećeg porođaja.

Naime, ona je proslavila svoj rođendan u jednom pariškom restoranu, a za tu priliku se odlučila za dugu, čipkastu, potpuno prozirnu haljinu. Ispod je ponela crni veš, a kosu je podigla u visoki rep i ceo auftit upotpunila zlatnim nakitom.

Ona je ovom kombinacijom, koja je savršeno naglasila njene obline, izazvala lavinu komentara, a mnogi su i iskazali nevericu s obzirom na to da Jovana ovako izgleda posle troje dece.

Podsetimo, influenserka je nedavno otvoreno progovorila o svim estetskim korekcijama koje je imala, te otkrila da joj je jedan poznati doktor napravio katastrofu od lica. Ona je tom prilikom podelila i svoju fotku iz mladosti i dala savet svim mladim devojkama da dobro razmisle i raspitaju se pre nego što odluče da idu pod nož.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz News