Pretraži

Izbegla fatalan ishod: Pevačica priznala da je uzimala doze leka koje mogu biti smrtonosne, pa iznela do sada nepoznate detalje svoje bolesti

News
0
Foto: Youtube printscreen/ Prime Video

Svetski poznata pevačica Selin Dion zatekla je mnoge njene obožavaoce kada je saopštila da boluje od sindroma ukočene osobe, a  zbog brzog napredovanja bolesti pevačica je bila primorana da se čak na neko vreme i povuče iz muzičkog sveta zbog nemogućnosti kontrolisanja mišića.

Jedna od najvećih svetskih zvezda sa, kako mnogi tvrde, magičnim glasom, Selin Dion, već neko vreme boluje od teške bolesti. Pevačica se gotovo potpuno povukla iz javnosti kako bi se izborila sa pomenutim stanjem, te su retke prilike kada je fanovi mogu videti, kao i njena oglašavanja.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Céline Dion (@celinedion)

U dokumentarcu koji je nedavno izašao, Selin je govorila o svojoj celokupnoj karijeri, ali i bolesti koja ju je nenadano zatekla i lišila toga da nastupa i dalje.

Kako je istakla, nakon nekoliko odrađenih tretmana, doktori su ipak odlučili da joj daju terapiju u vidu tableta valijuma kako bi uspela da reguliše svoju ukočenost.

Slavna pevačica je priznala da lek u početku jeste imao dejstvo, ali da je ono vremenom postajalo sve manje, pa čak i bez bilo kakvog minimalnog dejstva.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Céline Dion (@celinedion)

Zbog osećaja da lek ne deluje, ona je na svoju ruku uzela smrtonosnu dozu leka koji joj je prepisan ne bi li njeni simptomi barem se još malo odložili.

“Počeli smo sa dva miligrama da vidimo da li će pomoći, a zatim 2,5, pa 3, 15 i 50“, rekla je Selin za magazin “People“.

Ona je po ličnom nahođenju uzela čak 90 miligrama leka što nije bilo prepisano od strane lekara, a kako je ona sama istakla mislila je da to ne može da joj naškodi, jer ne zna medicinu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Céline Dion (@celinedion)

„Moglo je biti fatalno. Nisam dovodila u pitanje dozu, jer ne znam medicinu. Mislila sam da će sve biti u redu. Lek deluje nekoliko dana, nedelja, a onda više ne funkcioniše“, ispričala je pevačica.

Selin je 2022. godine javno saopštila da boluje od sindroma ukočene osobe i da će morati da pauzira sa nastupima, jer joj bolest ometa svakodnevne aktivnosti, pa čak i glasne žice.

Dokumentarac o životu ove muzičke dive možete pogledati na Amazon Prime platformi:

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz News