Pretraži

Posvađala korisnike društvenih mreža: Tamara Kalinić na meti oštrih kritika zbog estetskih korekcija, a ovo je istina o njenim zahvatima (VIDEO)

News
0
Foto: Manuele Mangiarotti / Zuma Press / Profimedia

Tamara redovno na svom Instagramu objavljuje fotke svojih stajlinga, a budući da ona ima dosta smisla za modu, ne čudi činjenica da je mnogima inspiracija kada je stil u pitajnu.

U poslednje vreme Tamara je rado viđen gost na svim svetskim modnim revijama, a svaki od ovih događaja isprati u vrhunskim izdanjima i svojim jedinstvenim stilom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tamara Kalinic (@tamara)

Pored mode ona neretko deli i savete vezane za negu lica gde je u par navrata otkrila svojim pratiocima koje sve tretmane upražnjava kako bi imala blistavu kožu.

Jedna od stvari koju Tamara voli da primenjuje na svojoj koži je i tretman po imenu “hydrafacial“. Kako je ona objasnila ovaj tretman čisti kožu u potpunosti i uklanja prvi sloj kako bi se koža obnovila, otkrila je influenserka u videu.

Iako redovno posećuje kozmetičare, Tamara naglašava da koristi i spf50 za svoje lice kako bi ga sačuvala od sunca i njegovih štetnih zraka koji su danas sve učestaliji.

Međutim, blogerka se nedavno našla na meti osuda korisnika društvenih mreža i to upravo zbog svog lica gde su je kritikovali kako je „napravila velike estetske promene“ na sebi koje su, kako kažu, „i više nego vidljive“.

Dok su je jedni branili i bili na njenoj strani, te tvrdili da influenserka nije ništa radila na sebi, neki su mogli samo da konstatuju kako je Kalinićeva „malo preterala“.

Ona nikada nije krila da je imala estetske korekcije, a baš u videu gde je pričala o svojoj rutini nege kože je i otkrila koje intervencije je imala na sebi.

Ono što mnogi misle da je Tamara radila na sebi jesu jagodice, ali je ona u videu otkrila da su to zapravo njene prirodne i da ih nije nikada dorđivala i dodavala hijaluronske filere u njih. Još jedan deo lica za koji su mnogi sumnjali da je Tamara promenila je brada, ali ona je još jednom razrešila misteriju i otkrila da ni to nije nešto što je dirala na svom licu, već da istu vilicu imaju i njena baka, ali i majka, te da je to genetski nasleđeno, uz šta se složio i njen verenik Filipo koji je bio tu dok je pričala o ovoj temi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tamara Kalinic (@tamara)

Kalinićeva je priznala da je na sebi radila operaciju nosa, kao i hijaluronske filere u usnama koje je kasnije uklonila, a da je botoks nešto što radi dva puta godišnje.

“Imala sam operaciju nosa, uradila sam usne, pa sam nakon toga uklonila filere, radila sam i botoks čela, botoks mišića masetera“, priznala je Tamara u svom Jutjub videu.

U toku videa, pokazala je da i ona ima svoje nesavršenosti na koži, te da je njena koža malo deblja i da zbog toga ona gubi tonus iznad usana sve što si stariji, ali je ona našla privremeno rešenje za to i koristi laserske i led tretmane kod kuće kako bi sprečila poptuno padanje.

 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz News