Pretraži

Pi Didi je danas iza rešetaka, a nekada je bio u društvu naše velike zvezde: Fotografija nastala pre 10 godina ponovo je zapalila mreže (FOTO)

News
0
Credit: Xavier Collin/Image Press Agency / The Mega Agency / Profimedia

Jelena Karleuša, popularna srpska pevačica i medijska ličnost, poznata po svom provokativnom stilu i kontroverznim izjavama, često je u društvu poznatih lica iz sveta muzike i zabave. Njena karijera, koja traje više od dve decenije, obeležena je brojnim hitovima, ali i nesvakidašnjim trenucima koji su privukli pažnju javnosti.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jelena Karleuša (@karleusastar)

Jedan od takvih trenutaka dogodio se pre deset godina kada je Karleuša boravila u Americi i imala priliku da se susretne sa jednim od najpoznatijih muzičara današnjice – Pi Didijem.

U to vreme, Didi je bio na vrhuncu svoje karijere, poznat po svojim hitovima i kao osnivač muzičke produkcije Bad Boy Records. Njihov susret postao je viralna senzacija, a slika na kojoj pozira sa Jelenom obišla je svet. Mnogi su tada govorili o njihovom prijateljstvu i saradnji, a fanovi su se pitali da li je ovo samo početak nečega većeg.

Foto:Printscreen/Tiktok:karleusa

Međutim, situacija se dramatično promenila u poslednjih nekoliko godina.

Pi Didi je nedavno uhapšen zbog ozbiljnih prekršaja vezanih za organizovani kriminal. Navodno je optužen za pranje novca i učešće u nelegalnim poslovima koji uključuju trgovinu drogom. Ove vesti šokirale su njegove fanove i kolege, a svaka nova informacija o njegovom slučaju stvara sve veću kontroverzu u medijima.

Iako je njihova fotografija nastala pre desetak godina u Americi, ona je ponovo počela da bude aktuelna od kada je počeo skanadal sa ovim poznatim muzičarem.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz News