Pretraži

Isplivala fotografija Džastina Timberlejka u lisicama! Otkriveni svi detalji hapšenja pop zvezde

News
0
Foto: Anthony Behar / ddp USA / Profimedia

Američki pevač i glumac Džastin Timberlejk uhapšen je zbog vožnje u pijanom stanju u Njujorku 18. juna.

Džastin Timberlejk je uhapšen zbog vožnje u pijanom stanju u Hamptonsu. Navodi se da je zvezda zaustavljena nakon susreta sa prijateljima u ponedeljak uveče i da se još uvek nalazi u pritvoru.

Nakon hapšenja, društvenim mrežama su počeli da kruže brojni snimci i slike pop ikone i glumca u lisicama. Prema izveštaju Page Six-a, fotografija je snimljena dok je Timberlejk bio sprovođen iz policijske stanice na sud. Pevač je bio u pratnji svog advokata. Nakon što je proveo nekoliko sati u pritvoru, Džastin je pušten na slobodu.

Pored fotografije glumca, korisnici društvenih mreža takođe dele pevačevu fotografiju koju je policija snimila nakon hapšenja. Iako je Timberlejk tvrdio da je tokom noći popio samo jedan martini, izvori navode da je pevač priveden u „alkoholisanom stanju“.

Prema izveštaju Associated Press-a, Timberlejk je vozio BMW u Sag Harboru u 12:30 ujutru kada je zaustavljen.

„Oči su mu bile krvave i staklaste, jak miris alkoholnog pića osetio se u njegovom dahu, nije mogao da zadrži pažnju, imao je usporen govor, bio je nestabilan na nogama i loše je izveo sve standardizovane testove za trezvenost“, piše u sudskim dokumentima.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Justin Timberlake (@justintimberlake)

Pevač, star 43 godine, rekao je policiji da je popio jedan martini i da je pratio prijatelje kući. Nakon hapšenja i odvođenja u policijsku stanicu u obližnjem Ist Hemptonu, odbio je alko-test, prema sudskim dokumentima.

Međutim, pušten je bez kaucije, a sledeći sudski datum zakazan je za 26. jul, kako je saopštilo tužilaštvo okruga Safok za AP.

Za one koji nisu upoznati, Džastin Timberlejk je trenutno na svojoj globalnoj turneji pod nazivom „Forget Tomorrow,“ promovišući svoj najnoviji album „Everything I Thought It Was“, koji je objavljen, a trenutno se priprema da održi dva koncerta u Čikagu ove nedelje i dva u Njujorku sledeće nedelje

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz News