Pretraži

IRINA ŠAJK NIJE SREĆNA ZBOG NOVE VEZE SVOG BIVŠEG: Manekenka ne podržava ljubav Bredlija i Điđi Hadid!

News
0
Photo: Instagram/irinashayk

U poslednje vreme manekenka Điđi Hadid i glumac Bredli Kuper često se zajedno viđaju u javnosti, a sada se otkrilo šta glumčeva bivša misli o ovoj vezi.

Iako su prošle četiri godine otkada su se poznati glumac Bredli Kuper i prelepa manekenka Irina Šajk rastali, mediji ne presatju da pišu o njihovom odnosu, a dodatne reakcije izaziva to što se poznati par često viđa zajedno na odmorima i porodičnim okupljanjima.

Ovaj bivši ljubavni par koji ima ćerku Leu  letos je viđen u Veneciji. Oni su plovili čamcem i uživali sa svojom šestogodišnjom ćerkom, a tada su se mnogi fanovi pondali i da će se poznati par pomiriti.

Međutim nedavno su počele da se pojavljuju slike poznatog glumca sa manekenkom, ali ovoga puta ne sa Irinom, nego sa njenom mlađom koleginicom Điđi Hadid.

U poslednje vreme se često šuška i piše u medijima da postoji veza između poznate manekenke i zgodnog glumca, a čak se komentarisalo da se oni tajno sastaju u kući poznate pevačice Tejlor Svift, inače Điđine dobre drugarice. Nagađanja su različita, a sada je je jedan izvor otkrio šta Irina misli ovim povodom.

Irina Šajk
Foto: Instagram printscreen/irinashayk

– Nezadovoljna što Bredli izlazi sa još jednom manekenkom, i to mlađom od nje. – rekao je izvor za PageSix, pa dodao:

  • Iznenadilo ju je, to nije očekivala.

Inače i Irina u zadnje vreme eksperimentiše pa je nedavno imala romansu sa Tomom Brejdijem, igračem američkog fudbala i bivšim mužem Žizel Bundšen, a sada se navodi da je par raskinuo posle manje od četiri meseca veze.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz News