Pretraži

Influenserke, jutjuberi, pevačice…: Brojne poznate ličnosti direktno sa stadiona bodriće našu reprezentaciju na večerašnjoj utakmici (FOTO)

News
0
Foto:Printscreen/Instagram:sofijamilo

Večeras se očekuje spektakularna fudbalska utakmica između reprezentacija Danske i Srbije, koja će se odigrati na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj. Atmosfera je već uzavrela, a mnogi poznati ličnosti su krenuli put Nemačke kako bi uživo prisustvovali ovom uzbudljivom događaju i podržali našu reprezentaciju.

Očekuje se da utakmica bude veoma napeta, jer se obe ekipe bore za plasman u narednu fazu takmičenja. Danska je poznata po svojoj čvrstoj odbrani i brzom napadu, dok Srbija ima nekoliko ključnih igrača koji mogu preokrenuti rezultat u svoju korist.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Luka Silni (@luka_obradovicc)

Među poznatim osobama koje će bodriti reprezentaciju Srbije su i Sofija Milošević, partnerka fudbalera Luke Jovića. Jović je heroj poslednje utakmice sa Slovenijom, kada je uspeo da izjednači rezultat u poslednjim trenucima igre, održavši tako nade Srbije za dalji plasman.

Pored Sofije Milošević, na tribinama će se naći i popularni jutjuber Stefan Janković, poznatiji kao Janko, kao i Luka Obradović, poznat pod nadimkom Luka Silni. Njihovo prisustvo dodatno će podići atmosferu među navijačima i pružiti veliku podršku našem timu.

Pored ovih influensera, još jedna poznata dama će se naći na tribinima večeras. Radi se o Anastasiji Ražnatović, supruzi Nemanja Gudelja, koja se u Minhenu nalazi od samog početka prvenstva, te zdušno bodri našu reprezentaciju i svog supruga. Njoj se pred utakmicu sa Slovenijom, u Nemačkoj pridružila i mama, proslavljena pevačica Ceca Ražnatović.

Večerašnji meč između Danske i Srbije sigurno će biti spektakl za sve ljubitelje fudbala, a prisustvo poznatih ličnosti dodatno će obogatiti ovaj sportski događaj. Sve oči su uprte u teren, a očekivanja su velika. Hoće li Srbija uspeti da se izbori za pobedu i nastavi svoj put na Evropskom prvenstvu? Odgovor ćemo saznati večeras.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz News