Pretraži

Influenser se našalio na svoj račun: Lazar Filipović podelio svoju fotografiju, pa se uporedio sa jednom – životinjom! (FOTO)

News
0
lazar filipović
Foto: Instagram printscreen/lazarfilipovicc

On se na društvenoj mreži TikTok proslavio svojim bjuti savetima, a vrlo brzo je počeo da sa svojim pratiocima priča i o psihologiji, društvu i prihvatanju sebe. Zbog svog sadržaja on je stekao verne fanove, sa kojim gotovo svakodnevno deli brojne detalje iz svog privatnog života.

Lazar Filipović na svom Instagram profilu neretko deli razne događaje iz svog života, ali ponekada i modu, što je sada bio slučaj.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by LAZAR FILIPOVIC (@lazarfilipovicc)

Naime, influenser je pokazao pratiocima fotografiju svog stajlinga, a uz to je uporedio sebe sa jednom životinjom.

Lazar je na sebi nosio crne pantalone i žutu košulju koju je upotpunio sa crnom kravatom, zbog čega je sebe uporedio sa gušterom čija je boja ista kao njegova odevna kombinacija.

Foto:Printscreen/Instagram:lazarfilipovicc

Prisetimo se, nedavno on se dotakao teme koja je već godinama aktulena u našem društvu, a oko koje vladaju podeljena mišljenja, a to je da li je u redu da muškarci nose roze boju i stvari koje podsećaju na „ženske“, pa je upitao muški deo pratilcaca šta misli o ovoj temi.

“ Samo me zanima koji broj muškaraca pomisli za neki komad odeće jao što je ovo dobro, a kao neću da kupim jer je previše „gej“. Samo me zanima broj muškaraca koji to pomisli. Evo ja znam iz bližeg okruženja da ima milion njih koji bi nosili neke stvari, ali neće jer je „previše gej“, ne to je previše za žene, ko živ to nosi. Žao mi je, žao mi je što to postoji u Srbiji, žao mi je što ljudi ne mogu da nose stvari koje im se sviđaju nego moraju da razmišljaju o tim stvarima“, naveo je Lazar, pa ostavio anketu u kojoj su pratioci mogli da se opredele i da otkriju da li spadaju u grupu muškaraca koja razmišlja tako, ili su u onoj grupi koja nosi sve što im se sviđa.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz News