Pretraži

Zorannah zbog poternice vraćena sa aerodroma (VIDEO)

Influence
0
Photo: Instagram/zorannah

Naime, Zorannah je sa svojim drugaricama planirala odmor u inostranstvu, međutim nije sve ispalo baš po planu.

Nalazim se u kolima, vraćam se iz Šida umesto da sam u avionu. Kao što možete da vidite koferi su tu. Skinuli su me sa leta, Bože moj postoji poternica za mnom – započela je ona.

A onda je detaljno objasnila šta se konkretno desilo na aerodromu.

  • Stavili su me u prostoriju. Prošli put kada se to desilo, kada sam se vraćala iz LA, stavili su me sa 10 migranata. Ovog puta nije bilo njih. Nakon dva i po sata čekanja policajca da dođe iz stanice u Surčinu koja se nalazi šest minuta od aerodroma i činjenice da su mi otvorili tri kofera, izvadili svaku stvar, pretresli svaki džep, otvorili od kapi za nos. Svaki džep su pretresli, otvorili celu šminku, pakovanje po pakovanje kao da sam najgori kriminalac. Da bi došao policajac, dao mi poziv za sud koji se nalazi u Šidu. Mi moramo da idemo iz Beograd za Šid zarad prekršajnih postupaka. U životu nisam čula da nešto ne može da se reši tu odakle si – objašnjavala je ona.


Međutim, odmah je pokušala da sredi problem koji ima, pa je ipak odlučila da će na putovanje otići nekim narednim letom.

  • Nisam spavala celu noć, sela sam u taksi, uzela svoja kola i otišla u Šid. Ispostavi se da je  moj prekršaj koji su oni meni stavili poternicu kao da sam najgori kriminalac i pretresli ceo kofer i ispipali jeste brzina koja je bila umesto 130, 148 km na sat, dakle zarad 18 km na sat vi mene bukvalno maltreitrate. Završilo se sad to, nema veze. Ja moram da idem nekim narednim letom – istakla je Zorannah.

    Iako su njene drugarice već otputovale, ona će im se uskoro pridružiti jer joj je kako kaže, ova situacija poremetila sve planove.

  • Moje devojke lete, a ti Zorana idi kući da spavaš. Umesto da stave da ne možeš da registruješ auto, da ne mogu da produže vozačku ili saobraćajnu dozvolu, ti stavljaš ljude na poternicu, skidaš ih sa leta, remetiš apsolutno sve planove. Pritom ne postoji mogućnost da negde vidiš da se nalaziš na poternici, a uz sve to ja taj poziv za sud još nisam ni primila, jer oni kada su dolazili ja nisam bila na adresi. Ako niste na adresi dva puta, oni to računaju kao da ste primili poziv, a i da jesam verovatno se ne bih odazvala – iskrena je bila ona.

     

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @estrada.srbija

 

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Influence