Pretraži

Zorannah otkrila da li bi promenila veru zbog ljubavi

Influence
0
Screenshot: Youtube/Zorannah

Zorannah je na početku otkrila da li bi promenila veru.

  • Ja veru ne bih promenila. Da li bih bila u zajednici ili imala decu sa nekim ko je druge vere? Da. To ne bi trebalo da bude problem 2021. godine. Voli svoje, poštuj tuđe – rekla je Zorana.

Blogerka je ispričala fanovima kako gleda na takve zajednice muškarca i žena, pa je priznala da li bi njena deca usvojila veru oca.

  • U takvim zajednicama se slavi sve i ne vidim zašto bi to bio problem. Ne mislim da treba da promenim veru da bi zajednica sa muškarcem druge veroispovesti uspela. Decu bih odgajala po veri oca. Sve praznike bismo slavili, ali bi oni bili ono što im je otac. Kao što uzimaju njegovo prezime, onda treba da uzmu i veru. Ili bih pustila da sami odluče – istakla je ona.


Jovanovićeva se takođe dotakla i očekivanja okoline o udaji i rađanju dece.

  • Ne osećam pritisak. Ne znam zašto su svi u fazonu – moraš do tridesete da se udaš i da rodiš dete. Moraš ovo, moraš ono. Ja ne moram ništa! Ja ne moram uopšte da imam dete, ako ne želim. Ne moram da se udajem, ako ne želim. To je samo moja stvar – rekla je ona i objasnila:

  • Kada upoznaš osobu sa kojom želiš da imaš dete, onda želiš da to dete bude kao ta osoba, a ne da budeš besna na to dete. Niko ne treba ništa da radi zbog drugih ljudi. Ako želite brak i dete, i ako mislite da će vas to usrećiti, onda uradite to. Ali, ako to radite samo da zadovoljite neke standarde, onda ne. Mene je moja majka rodila sa 35, a udala se sa 34.

Zorana je dala primer iz svog okruženja i otkrila kakav je slučaj sa njenim drugaricama kada je reč o osnivanju porodice.

  • Imam drugaricu koja je 83. godište. Zabavlja se sa momkom, zajedno su dve godine. Dete im nije u fokusu. Imam i drugarice koje su u braku pet-šest godina i dalje nemaju decu. Ne treba požurivati zbog drugih ljudi jer to je vaš život. Vi se budite sa tim čovekom i to je nešto sa čime vi treba da budete srećni i niko drugi – zaključila je Zorana.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Influence