Pretraži

Najavila veliki korak! Zorannah uzbuđena zbog novog životnog poglavlja, otkrila za šta se spremaju ona i poznati fudbaler

Influence
0
Photo: Amir Hamzagic/ATAImages

Popularna influenserka Zorana Jovanović, poznatija kao Zorannah, najavila je na svom Instagramu veliku životnu promenu za nju i njenog dečka, fudbalera Iloja Ruma.

Zorannah već neko vreme uživa u ljubavi sa holandskim fudbalerom, a svoju vezu su otpočeli u Americi, gde je Ilog igrao za jedan fudbalski klub iz Ohaja, dok je Zorana boravila kod prijatelja.

Njihov odnos imao je ne tako običan početak, s obzirom na to da su se upoznali preko dejting aplikacije, a nakon samo 10 dana poznanstva, influenserka se uselila u njegov dom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Zorana Jovanovic (@zorannah)

Nakon Amerike, par se preselio u Holandiju jer je Iloj počeo da igra za tamnošnji klub, ipak Zorannah je više puta do sada isticala kako joj ne prija život u ovoj zemlji, te da se nada brzom preseljenju, a kako je priznala njena idealna zemlja za život bi bila upravo Amerika.

Sada će se po svemu sudeći influenserkina želja da ne živi u Holandiji ispuniti, s obzirom na to da je na svom Instagramu nagovestila da nju i njenog izabranika očekuje selidba. Naime, na pitanje koje je došlo od jednog od njenih mnogobrojnih pratilaca da li ostaju u Holandiji, Zorannah je zagonetno odgovorila „Nope“.

Foto: Instagram printscreen/zorannah

S obzirom na to da je prelazni period za fudbalere prošao, mnoge je zanimalo šta to influenserka krije.

„Eloy je free agent i kao takav može da potpiše bilo kada. Ne mogu da kažem ništa dok nije zvanično, iako bih ja na dupe progovorila“, našalila se ona.

Foto: Instagram printscreen/zorannah

Podsetimo, Zorannah je nedavno snimila klip za svoj Jutjub kanal, te je tom prilikom odgovorila na brojna pitanja o svom životu. Između ostalog, ona je otkrila detalje njenog odnosa sa Ilojem i najavila venčanje, ali i istakla koliko je teško biti u odnosu sa sportistom.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Influence