Pretraži

,,ZNAŠ DA SI UKRALA MOJU PESMU, BLAMIRAŠ SE“: Enn La Rush odbrusila Barbi Africi (VIDEO)

Influence
0
Photo: Instagram/ennlarush/barbiafrika

Tiktokerka Ana Nedeljković, koja se predstavlja pod imenom Enn La Rush, tvrdi kako je matrica koja je u Barbinoj pesmi zapravo njena. Međutim, Barbi je u našoj emisiji otrkila da joj je pesmu poklonio jedan dečko, a da je pre toga želeo da pokloni Ani, kojoj se prema njenim rečima nije svidela.

  • Jaoj, to stvarno ne bih da pominjem. Mislim ja sam pričala sa tim dečkom koji je meni poklonio pesmu. On je hteo da pokloni toj devojci, ali njoj se pesma nije svidela i on je poklonio meni. I onda kada je videla da se meni svidela, ona je krenula da se buni. Tako da ja tu stvarno nemam šta da pričam – rekla je Barbi Afrika.


Enn La Rush je čula Barbinu izjavu na temu pesme, te je rešila da joj odgovori na TikToku.

  • Dakle, ako sam dobro razumela. On je meni hteo da pokloni pesmu koju sam ja smislila i onda se meni nije svidela njena pesma. Što bi mi se svidela? Ali se tebi onda svidela i ti je uzela. Sad sve ima smisla. Što ne kažeš, čoveče? – rekla je ona i dodala:

  • Bukvalno moj bivši fan. Godinama me je devojka uhodila, pratila, komentarisala i odgovarala na svaki stori. No koment. I onda sada neće ni da pomene moje ime. "Znate, ta devojka." Izvini, briši, sad sam ja poznata tiktokerka. Krindž, znači molim te, ne blamiraj se. Moja je pesma, znaš da si ukrala moju pesmu, pričale smo o tome na WhatsApp-u. To što ti imaš ne znam koji problem i ne znaš da razgovaraš lepo nego histerišeš i još šta pričaš po ovim intervjuima, blamiraš se, kraj priče. Ukrala si pesmu, ćuti i ne sramoti se dalje.

Nakon Aninog tiktoka mnogi su reagovali na njene tvrdnje o pesmi i Barbi Africi i pisali kako očekuju veliku dramu.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Influence