Pretraži

„Zendeja na aparatima“: Anja Bla novim fotkama zapalila mreže, svi je upoređuju sa holivudskom divom (FOTO)

Influence
2
Foto:Printscreen/Instagram:anjablaa

Popularna influenserka Anja Bla inspiraciju za svoje najnovije fotke pronašla je u jednom holivudskom hit filmu, zbog čega su je njeni fanovi uporedili sa svetskom zvezdom.

Poznato je da Anja posvećuje veliku pažnju svom Instagram profilu, zbog čega je premašila neverovatnu cifru od 980 hiljada pratilaca i polako se približava milionu.

S obzirom na to da važi za jednu od najatraktivnijih influenserki na našoj sceni i da redovno radi na svom izgledu, ona neretko oduševlja fanove fotošutinzima i fotografijama koje savršeno ističu sve njene atribute.

Anja se trenutno nalazi na Fuertaventuri, odakle gotovo svakodnevno deli prizore koje oduzimaju dah, ali i svoje fotografije. Ona je sada organizovala jedno slikanje u pustinji, a inspiraciju je pronašla u holivudskom hit filmu „Dune 2“.

U ovom hit ostvarenju, koji već nedeljama puni bioskopske blagajne, jednu od glavnih uloga tumači Zendeja, a upravo je u njenoj ulozi i radnji ovog filma, naša popularna influenserka pronaša inspiraciju za svoje najnovije fotke.

„Bts Dune part 3. Otkako sam odgledala Dune 2 htela sam da odradim suting inspirisan filmom i definitivno sam morala da pronadjem odgovarajuću lokaciju da sve bude kako treba😄“, napisala je ona uz brojne snimke u kojim je pokazala kako je izgledalo celo slikanje.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Аnja (@anjablaa)

Nakon njene objave sa pomenutim fotografijama koje možete videti ovde, usledila je lavina komentara na Anjin račun, a ovog puta većina je pozitivno komentarisala influenserku i njenu ideju.

„Ovo su ti najjače slike ikada… Zendeja na aparatima“, „Konačno nešto inovativno“, „Ovo je zapravo predobro“, a pojedini su smatrali i da influenserka izgleda kao lik iz popularne igrice „Mortal Combat“.

Komentari (2)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Influence