Pretraži

„ŽELIM SVE DA PODELIM SA TOBOM“: Janko emotivnim rečima upućenim Anni raznežio sve (FOTO)

Influence
0
Foto: Instagram printscreen/annalazarevic2

Janko i Anna, obožavani od strane mlađe publike, stalno dele brojne zajedničke trenutke na mrežama i iako do sada nisu potvrdili vezu, već uporno svoj odnos definišu kao prijateljski, mnogi fanovi su ubeđeni da je ovaj dvojac zaljubljen i njihove postupke tumače kao potvrdu njihove ljubavi.



Ovog puta, Janko je odlučio da se obrati Anni javno, putem društvenih mreža, i čestita joj rođendan koji mlada influenserka danas proslavlja.

Anna, želim nešto da ti kažem što ti možda do sada nisam rekao ali sam dao sve od sebe da ti to pokažem. Hvala ti što si bažžš uvek tu za mene, hvala ti što te baš ali baš nikada ne mrzi da mi pomogneš oko snimanja, što nesebično daješ najbolje ideje za moje videe i što si zaista, bez tračka sumnje, najbolja osoba koju poznajem. Za još mnogo godina smejanja, grljenja, plakanja, pravljenja lepih i onih manje lepih uspomena, putovanja, snimanja i svego što život nosi, a ja to sve želim da podelim sa tobom. Srećan rođendan Anna – 

Foto: Instagram printscreen/annalazarevic2

Foto: Instagram printscreen/annalazarevic2

Anna je raznežena podelila ovu čestitku sa svojim pratiocima i ovaj Stefanov potez oduševio je i raznežio mnoge.

Mladoj influenserki su i kolege influenseri Lea Stanković, Cale i Ruža Rupić priredili rođendansko iznenađenje i pokazali koliko su jaka njihova prijateljstva i koliko ne vide jedni druge kao konkurenciju.

Foto: Instagram printscreen/annalazarevic2

Foto: Instagram printscreen/annalazarevic2

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Influence