Pretraži

,,ŽELIM DA NAPIŠEM KNJIGU“: Anna Lazarević iskreno o svojim planovima (VIDEO)

Influence
0
Screenshot: Youtube/IDJTV™

Anna je otkrila fanovima o čemu sanja i dotakla se svoje muzičke karijere, u koju mnogo ulaže.

– Izbacujem pesme, pa eto ako ubodem neki hit, ubola sam "Čokoladu". "Nikad ne odustaj" mi je isto bila fenomenalna pesma koja ima dosta pregleda. Mislim samo mi je to da izbacujem pesme, da me ljudi gledaju ozbiljnije. Stvarno volim ovo što radim i volela bih da to što duže potraje – istakla je ona.Lazarevićeva je priznala na čemu trenutno radi, a jedan je od njenih životnih snova.

– Kad smo kod životnog sna koji nisam ostvarila, nisam dosta toga ostvarila. Volela bih da napišem knjigu, u toku je to, pa videćemo kako će to proći – rekla je Anna i dodala šta bi još želela da radi:

– Volela bih da glumim u nekom filmu i seriji. Sve su to neki snovi koji će se možda ostvariti.

Pogledajte novo izdanje emisije "One on one" i saznajte kako je Anna odgovorila na ostala pitanja: "Janko ili Aleksa Zorić kao prijatelj?", "Da li je trenutno zadovoljna sobom?", "Brineta ili plavuša?", "Da li je u vezi?", "Šta je najviše nervira kod ljudi?", "Pesma u koju je uloženo najviše truda?", "Da li još uvek voli Janka?", "Da li za sebe smatra da je detinjasta?", "Zašto je u svađi sa Stefanom Milanovim?" i "Najteži trenutak u njenom životu?"

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Influence