Pretraži

Zbog ove fotografije su svi pomislili da je Dunja Jovanić trudna! (FOTO)

Influence
0
Photo: Instagram/imfashionbabe

Dunja važi za jednu od naših najpopularnijih i najangažovanijih influenserki, a nakon brojnih obaveza ona je rešila da se malo opusti, te je otputovala u Dubai.



Tamo joj je društvo pravila fitnes instruktorka Janka Budimir, a koliko se dobro provode pokazale su i na Instagramu, gde su podelile zajedničke trenutke uživanja.

Međutim, među slikama se izdvojila jedna koja je iznenadila sve i zbog koje su mnogi pomislili da je Dunja u drugom stanju!

Na pomenutoj slici, Dunja i Janka pozirale su na pesku u izazovnim bikinijima s tračicama – Janka u zelenom, a Dunja u braon, a tom prilikom Janka je, za koju je poznato da je u drugom stanju, ponosno pokazala trudnički stomačić.

I to ne bi bilo ništa čudno da i Jovanićeva nije uradila isto, te se na slici može videti i da je Dunjin stomačić blago zaobljen.

Ova objava izazvala je lavinu komentara i nagađanja da li je influenserka trudna, međutim, kako bi sprečila te spekulacije, Dunja je u opisu fotografije obajsnila da je njen stomak malo veći – zbog zeljanice.

Ne brinite, moj je od zeljanice – napisala je ona.

Podsećamo, modna blogerka je nedavno uplovila u vezu sa Crnogorcem Milošem Mandićem, menadžerom radnje koja prodaje luksuzne brendove satova i nakita na primorju. Miloš je navodno bio u vezi i sa učesnicom jednog rijalitija Ivom Grgurić. 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Influence