Pretraži

ZAVRŠIO SAM U ZATVORU, TUKLI SU ME: Baka Prase otkrio zašto ga nije bilo ovoliko dugo

Influence
0
Screenshot: Youtube/ Baka Prase

S obzirom na to da jutjuber nije objavljivao ništa neko vreme, kao i da je obrisao fotografije sa svog Instagram profila, pojavile su se spekulacije da je odlučio da napusti jutjub i javni svet uopšte.



Međutim, Baka Prase je ponovo izazvao haos svojim novim klipom u kojem je objasnio svojim fanovima o čemu se zapravo radi.

– Mislim da je vreme da vam kažem zašto me nije bilo petnaest dana na sceni. Verujem da ste mislili da se povlačim, a iskreno nisam ni razmišljao o povlačenju. Jednostavno sam morao zbog nekih stvari, nije bilo do mene. Petnaest dana me nije bilo na sceni, nisam ništa objavljivao, povukao sam slike jer nisam znao koji će biti ishod svega što se dešava – započeo je Bogdan. 

On je otkrio da je razlog zbog čega ga nije bilo toliko dugo – zatvor.

Bio sam u zatvoru, petnaest dana. Zbog svega ovoga što se izdešavalo. Neko je otišao u tužilaštvo i podneo građansku prijavu protiv mene. Tužilaštvo je bilo obavezo da to proveri i poslali su ljude po mene. 

Nakon ovog izlaganja, Baka je prikazao scene koje su mu se navodno desile na suđenju i u zatvoru, a anakon toga dodao je sledeće:

Uspeo sam da izađem jači nego što sam ikad bio, a Institucija je i dalje tu, pa im je zatim poručio da nastavlja jače nego ikad, i da ne namerava da prekine da se bavi Jutjubom. 

 

 

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Influence