Pretraži

„ŽAŠTO SI TOLIKO UTRIPOVANA“: Đina iskreno sa pratiocima o materijalnim stvarima koje poseduje

Influence
0
Screenshot: Instagram/djinadzinovic

Poznato je da Đina često kači na Instagramu svoju garderobu, šminku i kozmetiku, što neke pratioce jako raduje, a mnoge hejtere nervira jer misle da je Đina previše razmažena.



Ona je odlučila da se izjasni po tom pitanju i da objasni pratiocima kako ona gleda na materijalne stvari koje poseduje. 

 – Ja smatram da nisam utripovana (možda grešim). Imala sam sreću da imam roditelje kakve imam i isto tako smatram da ne bih mogla da se bavim "ovim poslom", a da snimam samo glavu na beloj pozadini. Ja snimam svoje aktivnosti tokom dana, ali snimala ja to ili ne, opet ću se tako obući, izaći i tako moj život zapravo izgleda – iskreno je napisala Đina.

Ona je posle dodala da ceni sve što ima i da voli da pomaže životinjama i ljudima, ali da to ne voli javno da eksponira.

 – Ja sam veoma zahvalna, verovali vi to ili ne, naravno da cenim i delim ono što imam, bilo to pomaganje životinjama ili deci novčano ili u drugim formama pomoći (te stvari se ne kače, jer šalju pogrešnu poruku) – istakla je Džinovićeva.

Screenshot: Instagram/djinadzinovic

Screenshot: Instagram/djinadzinovic

Influenserka i tiktokerka itiče da joj je drago što ima takve roditelje, ali da ona stvari koje kupuje ceni i da i te kako zna da pametno potroši novac.

 – Imam sreću da moji mogu i žele da mi priušte finije stvari, ali ja to ne zloupotrebljavam. Izuzev patika i tašne, 99 odsto sam obučena u Zari i meni to odgovara jer sama raspolažem svojim mogućnostima. Lepše mi je za iste pare da uzmem 7 stvari u Zari nego jedno G od markiranih pantalona, koje ću jedno nositi .

Đina je takođe prokomentarisala da trenutno održava svoju kilažu od 58 kilograma i da joj je cilj da se malo ugoji i dodala je da je u vezi više od dve godine i da je jako srećna sa svojim partnerom.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Influence