Pretraži

Zapalila mreže fotkama u kupaćem! Helena Topalović izmamila uzdahe izvajanom figurom, pa podelila detalje luksuznog odmora (FOTO)

Influence
0
helena topalović

Influenserka Helena Topalović pokazala je izvajanu figuru u kupaćem kostimu i izazvala brojne komplimente, kao i pravu buru na društvenim mrežama.

Kao ćerka poznatog pevača Milana Topalovića Topalka već godinama skreće pažnju na sebe svojom pojavom i atraktivnim izgledom. Iako se o njenom ljubavnom životu dosta spekulisalo ona je sve iznenadila kada je 2021. godine stala na „ludi kamen“ i udala se za biznismena Dragana Aleksića.

Par je prošle godine dobio devojčicu kojoj su dali ime Dominika, a pored toga što je u potpunosti posvećena svojoj devojčici, Helena uspešno vodi i privatni biznis.

S obzirom na to da joj, sudeći po njenim objavama na društvenim mrežama, suprug ugađa u svemu, ne iznenađuje to što se ova tročlana porodica nalazi u luksuznom odmaralištu u Crnoj Gori, odakle je Helena izazvala pravu buru na društvenim mrežama svojim objavama.

Naime, mlada mama je pokazala da je skoro godinu dana nakon porođaja dovela svoju figuru do savršenstva, te mnogi smatraju da sada izgleda i bolje nego pre trudnoće.

Ona je najpre okačila sliku sa leđa, u crnom kupaćem sa tračicama, a njena fotka je za samo par sati prikupila brojne komplimente, naročito na račun influenserkinog izgleda.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Helena Aleksić (@helena_topalovic)

Helena je ubrzo okačilu sliku u drugom kupaćem kostimu, ali je ovog puta pokazala svoj ravan stomak i izvajanu figuru.

Foto: Instagram printscreen/helena_topalovic

Pored toga, ona nije propustila da okači i brojne slike naslednice od koje se ne odvaja, kao i nekoliko na kojima se nazire njen suprug koji, kako je sama Helena istakla, ne voli da se eksponira na društvenim mrežama.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence