Pretraži

ZAISTA TAKO NEŠTO NISAM OČEKIVALA: Lea Stanković nije mogla da sakrije svoju sreću zbog 700.000 sabskrajbera (FOTO)

Influence
0
Photo: Instagram/lastankovic

Lea Stanković, tako mlada a veoma uspešna devojka, juče je proslavila 700.000 sabskrajbera na svom kanalu, a našoj ekipi otkrila je kako se oseća povodom toga.

– Osećam se stvarno predivno, jer ovih dana sam očekivala da ću doći do 700.000, ali ovako generalno zaista tako nešto nisam očekivala, nisam imala pojma da mogu toliko da postignem – rekla je ona.



Lea je poznata po tome da je spremna na sve kako bi obradovala svoju publiku, a nas je zanimalo gde ona nalazi ispiraciju i kako izgleda njen dan, s obzirom na to da je pored svih obaveza, veoma aktivna na društvenim mrežama.

Ideje pronalazim u svakodnevnom životu, u stvarima koje mi se dešavaju na dnevnom nivou, zapisujem te ideje i tako kombinujem i pravim neki video. Moj dan je dosta je kompleksan, ustajem oko pola 7, sređujem se, idem na neko snimanje, vratim se kući i snimam svoj video, imam dosta stvari da uradim tokom dana. Što se tiče društvenih mreža, izdvojim jedan dan u nedelji kada slikam dosta slika, pa onda imam pripremljene slike za Instagram, a više dana u nedelji izdvojim za videe – bila je iskrena Lea.

Otkrila nam je i na koji način će obradovati svoje fanove, koji joj pružaju veliku podršku.

– Pravila sam veliki Giveaway na svom Youtubu, matursko darivanje, gde ću ja srediti jednu devojčicu kompletno za maturu, vodiću je u salon, na nokte, frizuru, kupiću joj haljinu i cipele, smislila sam to tako nešto malo drugačije ovog puta, i naravno potrudiću se da snimim što više i sve bolje videe i na taj način im se odužiti – završila je Lea.

Photo: Instagram/lastankovic

Photo: Instagram/lastankovic

 

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Influence