Pretraži

„VRATILI SU SE JAČI NEGO IKAD“: Zorannah ponovo prolazi kroz pravu torturu (FOTO)

Influence
0
Photo: Instagram/zorannah

Kako je otkrila svojim pratiocima na društvenim mrežama, napadi panike, sa kojima je i ranije imala problem, sada su se vratili.

Iako se situacija na neko vreme naizgled smirila, influenserka je prošle noći prošla kroz pravu torturu.  • Sinoć sam imala jednu od gorih noći u poslednje vreme. Napadi panike su prestali dok sam putovala, ali sinoć su se vratili jači nego ikada i trajali skoro dva sata, do pet ujutru – napisala je Zorannah na svom Instagram storiju, pa dodala:

  • Malo je reći da sam katastrofa spavala posle toga i da me glava ubija.

Screenshot: Instagram/zorannah

Screenshot: Instagram/zorannah

 

Ona je pokazala i da je bila primorana da popije lek kako bi joj bilo lakše, i kako bi mogla "normalna da pregura ostatak dana".

Podsetimo, prošle godine Zorana se požalila svojim pratiocima na Jutjubu kroz kakav pakao je prošla. Tada je prvi put javno govorila o napadima panike, koji su je, kako kaže, budili svake noći oko 4 ili 5 ujutru.

  • Onda sam sutradan imala veoma jake, zaredom nekoliko komada, a poslednji je bio toliko jak da sam mislila da imam srčani udar iako sam u sebi znala da je napad panike. Bio je toliko jak da sam čak i Hitnu zvala – rekla je ona tada.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Influence