Pretraži

VOLI MLAĐE MOMKE: Zorannah iskreno o velikoj razlici u godinama

Influence
0
Photo: Instagram/zorannah

Jedan od fanova ju je pitao da li je privlače mlađi ili stariji muškarci, ali i da li joj je bitna razlika u godinama.– Mlađi – poručila je ona uz skrinšot pesme Sanje Maletić "Mlađi" i dodala smajlije koji plaču od smeha.

Photo: Instagram/zorannah

Photo: Instagram/zorannah

Zorannah je takođe otkrila da li je po njenom mišljenju u redu da devojka bude starija od momka pet godina ili smatra da je to previše.

– Može i 10 ako je njima lepo. Ne znam što se opterećujete godinama ako ima hemije i ako su se dvoje ljudi našli, koga briga ko koliko ima? Svakom svoj izbor, ne živite vi tuđe živote i ne treba drugima da bude lepo nego vama. Šta će selo reći i te fore nema ništa gore od toga. Naravno da nije isto ako neko ima 15, a ovaj drugi 25, ali sve što je legalno samo napred – napisala je u odgovoru.

Photo: Instagram/zorannah

Photo: Instagram/zorannah

Ona je takođe priznala da li isto misli za godine u slučaju da je muškarac stariji 20 godina.

  • Kao što rekoh to ne treba da bude tuđa odluka, već samo tvoja. Ja iskreno ne bih mogla da budem sa nekim ko ima 50, ne radi me to i nije moj fazon, ali znam puno devojaka kojima to odgovara. Od starijih muškaraca možeš svašta da naučiš, ako ti treba ta očinska figura i to ti fali u životu ili ti je prosto samo lepo sa njim to je samo tvoja stvar. Ne biraš partnera za druge nego sebe. Ko smo mi da osuđujemo bilo koga? Može svakome da se desi da se zaljubi u onoga u koga po nekim pravilima ne bi trebalo. Na kraju dana ti si ta koja leže i ustaje sa svojim odlukama i samo tebi treba da bude lepo – zaključila je blogerka.

Photo: Instagram/zorannah

Photo: Instagram/zorannah

 

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Influence