Pretraži

VIŠE OD 100 MILIONA SABSKRAJBERA: Ovaj jutjuber je ušao u istoriju (VIDEO)

Influence
0
Photo: Instagram/pewdiepie

Feliks Kjelberg je uspeo da uradi nešto što niko pre njega nije. Naime, jutjuber je postao prvi individualni kreator koji je na svom YouTube kanalu dobio 100 miliona sabskrajbera.

——————– Sponsored ——————–


Jutjubera poznatog pod imenom PewDiePie je u definitivno obaranju YouTube rekorda prestigao samo indijski muzički kanal T-Series, koji trenutno prati 109 miliona ljudi, ali kad je reč o individualnim kreatorima sadržaja, niko mu nije ni blizu. 

Nakon ova dva kanala treće mesto zauzima 5-Minute Crafts koji broji više od 60 miliona pretplatnika.

Na iznenađenje mnogih, i sam YouTube je čestitao Feliksu na njegovom uspehu, budući da se jutjuber nedavno i oženio.


Inače, PewDiePie i YouTube imaju "komplikovan odnos". Iako je on daleko najpopularniji autor na platformi, iza sebe ima brojne kontroverze, poput one u kojoj je tokom strima izgovorio rasističku reč. Osim toga, puno pažnje, ne baš pozitivne, privukao je i kad je platio muškarcu preko Fiverra da drži znak sa antisemitističkim znakom "iz šale", zbog čega je završio u sukobu s Google-om.

Ali, u poslednje vreme PewDiePie se vratio onom zbog čega je i otvorio svoj kanal, a to je igranje video igrica zbog čega i smatraju da je uspeo da dostigne ovu brojku.

Nije sigurno koliko dugo će se PewDiePie zadržati na "Minecraftu", a trenutno mu svaki snimak popularne igrice prikupio minimalno 10 miliona pregleda u roku od nedelju ili dve od obave.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Influence