Pretraži

VIŠE NIJE VOYAGE, SAD JE BLAMAGE: Baka Prase žestoko isprozivao pevača (VIDEO)

Influence
0
Screenshot: Youtube/Baka Prase

Voyage i Breskvica su nedavno gostovali u emisiji "Ami G show" gde su, između ostalog, govorili o svojoj karijeri. Pored njih, u emisiji su bili i Andrija Jo, Dara Bubamara, Sloba Radanović i Mia Borisavljević.

——————– Sponsored ——————–


Voditelj je u jednom trenutku pitao Voyaga šta misli o jutjuberima koji snimaju pesme, na šta je pevač odgovorio da oni nisu u rangu muzičara već da njihove pesme imaju trenutnu popularnost.

– Publika koju vuku jutjuberi kada izbace pesmu, oni slušaju to dva, tri dana. Naprave veliki bum odjednom, ali to se kasnije, ne sluša. Ali pesme onoga, ko je veća zvezda, kao na primer Dara Bubamara ili Mia Borisavljević, Sloba ili bilo ko od nas, u to uključujem i mene i Anđelu, da ne budem lažno skroman. Te pesme se duže slušaju i to su pesme koje donose profit – rekao je.



Andrija Jo je zatim objasnio da je to istina za neke jutjubere, ali postoje i neki koji ozbiljno žele da se bave pevanjem, poput njega i Ruže Rupić.

Ova izjava je zasmetala Baki Prasetu koji je odlučio da snimio videu u kojem je isprozivao Voyaga i objasnio zašto on smatra da pevač ne bi trebalo da govori ovakve stvari.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hvala vam na svemu🌙

A post shared by C’est La Vie (@voyage.mp3) on Dec 16, 2019 at 7:02am PST


– Napravili su ovaj hit sa Vuk Mobom. To je top pesma i izgrmela je, bila je dugo u trendingu i odjednom je on najbolji muzičar. Velika zvezda – rekao je Baka i dodao:

– Ja sam nešto uradio. Iza sebe imam nešto što stoji za mene i priča umesto mene. Ali, ne možeš ti sa tri pesme da budeš u fazonu "Ja sam najjači muzički izvođač, vi ste svi ku**c za mene". Ne možeš tako da se postaviš.

Uz ovaj video, jutjuber je ostavio i komentar koji su mnogi podržali, a glasi:

– Oboje su se mnogo uobrazili i postalo je ružno. Ja sam vaš heroj i staću tome na put! Ovaj put sam bio blag i nisam uključio vređalicu, jer ne želim da započnem dramu, već samo da objasnim da nije lepo da se ponašaju ovako bahato.

https://youtube.com/watch?v=jkoHjk7pheI

 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Influence