Pretraži

,,VIDI, DŽENI, GLUPO JE“: Uroš otkrio kako je zaprosio Dženi Martin

Influence
0
Screenshot: instagram/ jenniimartin

Glumac Uroš Jovčić u novembru je zaprosio prelepu devojku, poznatu influenserku Dženifer Martin, koju je upoznao kada je imala svega 15 godina, a on 21.

– Ljubav je nešto što nas sve pokreće i drži zajedno, tako da i nije bilo čudno da li ćemo se Dženi i ja uzeti ili veriti, Bože zdravlja dugo smo zajedno, a i pre veridbe su nas neke novine već verile i oženile pre nego što sam joj i postavio pitanje, tako da sam u suštini ja samo čekao pravi trenutak i rekao sam joj "Vidi, Dženi, glupo je, da ne kažu ovi ljudi da nešto lažemo, da te ipak ja zaprosim ispričao je Uroš.– To su prosto neke stvari u životu čoveka kada dođe na prekretnicu da li ćeš da odrasteš ili ćeš još da budeš dete, hoćeš da se glupiraš ili ćeš da budeš ozbiljan i u suštini nisam ja više ni toliko mlad i nekako smo zajedno ne mogu da kažem doneli odluku, ali prosto se znalo. To je bio taj jedan korak koji sam ja morao da uradim, tradicionalno muškarac treba da pita – dodao je glumac.

Kako kaže, ne bi ga iznenadilo ni da je Dženi njega zaprosila.

  • Ratoborna je, jaka i gura do kraja to šta hoće – rekao je on za verenicu svoju i dodao da uopšte ne žure sa planovima, jer ne žele da izbaksuziraju 

– Bitno je da sam ja stavio felnicu na prst, ostalo je sve manje bitno. Videćemo, uopšte ne žurimo, nismo ne nešto preterano ni bavili planovima, ni ja ne želim da baksuziram , ko zna šta će sve biti sledeće godine, mi se volimo pa se volimo, zajedno živimo i ako gledamo realno dosta se manje radilo ove godine, samo da ovo što pre sve prođe pa ćemo lako – istakao je Uroš.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Influence