Pretraži

„Videla sam i osetila kraj“: Naša poznata influenserka podelila zastrašujuće detalje događaja koji je potpuno poremetio njenu porodicu (FOTO)

Influence
0
Foto: Instagram printscreen/angel.tatjana

Influenserka poznata pod imenom Angel Tatjana oglasila se nakon nekoliko dana pauze na društvenim mrežama, te je između ostalog podelila zastrašujuću situaciju u kojoj se našla.

Sredinom marta ove godine, influenserka se po drugi put ostvarila u ulozi majke i dobila drugog sina, kom su ona i njen partner dali ime Arsenije. Tatjana neretko deli brojne detalje iz svog života, a to uključuje i njenu svakodnevicu, odrastanje njenih sinova, te često razmenjuje savete i iskustva sa drugim mamama.

Iako se činilo da je sve u najboljem redu, kao i da influenserka uspešno „žonglira“ sa privatnim obavezama i poslovima oko svog brenda, ona je sada otkrila da je nedavno prošla kroz veoma tešku situaciju, zbog koje je njen mlađi sin završio u bolnici.

Kako se neko vreme nije oglašavala na društvenim mrežama, Tatjana je sada podelila razlog svoje odsutnosti.

„Zdravo ljudi, nadam se da ste mi svi dobri i zdravi, motivisani. Nas, odnosno mene, nije bilo nekih nedelju dana i mogu reći sada kad se sve sleglo da ne volim to da definišem kao ‘najgora nedelja mog života’, ali je bila nedelja koja je imala dve, tri stvari koje su se naređale za dva, tri dana i koje su bile jako potresne. Ova situacija se odnosi na Arsenija“, započela je ona svoju priču u klipu, pa dodala: „Kao što možda vidite, baš mi teško pada i dalje da uopšte razmišljam o tome, ali ne želim da krijem ili prekrivam realnost.“

Foto: Instagram printscreen/angel.tatjana

Tatjana je potom podelila i sliku svog mlađeg mezimca i ispričala je još neke detalje ove priče, ali je razlog njegove hospitalizacije ipak zadržala za sebe.

„Presekao me je za 15 godina života, i sve oko nas. Sve se dobro završilo, ništa mu se na kraju nije desilo jer ga je sam Bog sačuvao, ali ja sam osetila i videla kraj. Tako da 10 dana kasnije i dalje prerađujem to i pokušavam da se dozovem jer me uvek hvata sve tek kada prođe sve, kao većini mama u paničnim situacijama. Na to smo iz bolnice doneli stomačni i zarazili sve oko nas pa nikako da se vrati kolosek i da vam se javim.“

Foto: Instagram printscreen/angel.tatjana

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence