Pretraži

,,VERUJEM DA BI BIO BUM“: Barbi Afrika progovorila o pomirenju sa Uki Q

Influence
0
Photo: IDJTV

Barbi Afrika se našla na meti komentara koji tvrde da je ona kupila pratioce na društvenoj mreži Tiktok i da joj ne pripada titula najpraćenije tiktokerke kod nas.

  • To sam videla par komentara od dece, ali to su i za Mimi pričali, da su kupljeni imala bih blokadu, tačno se vidi razlika u pregledima sada i pregledima tada kada sam dobila pratioce. Ja imam 15 miliona pa 8 miliona, po 2 miliona lajkova na klipovima – započela je ona.


A onda smo je pitali i da li postoji mogućnost da se kupe pratioci na Tiktoku.

Ne znam, nisam istraživala, ali mislim da bi imali blokadu tako da mislim da ne – dodala je ona.

Barbi Afrika retko kada govori o svom ljubavnom životu, te smo sada probali da saznamo da li joj momci prilaze.

  • Pa mislim naravno, ali nisam u tom fazonu da imam u skorije vreme dečka. NIsam ja imala dugo dečka, ali nemam u planu zato što sam više posvećena karijeri, a kada bih imala dečka onda bih bila na dve strane. Gledam da prvo izgradim sebe, pa onda da gradim neku vezu – istakla je ona.

Nedavno u jednoj emisiji Barbi je sve iznenadila kada je branila Uki Q od navoda da pokušava da osnuje neku vrstu sekte.

  • Ja svakako nisam bila u sukobu sa njom, ja kada sam išla na tu televiziju nisam znala o čemu ćemo da pričamo, stvarno sam se iznenadila, jer ne volim da pričam o takvim temama i to paljenje ikona, ja sam skroz protiv toga, ali evo reći ću i sad, znam da ona nije rekla  ,, E ljudi palite ikone" , naravno da ću da kažem da to ona nije izjavila – rekla je ona.

Ona nam je otkrila da li bi sa ovom koleginicom ipak snimila neki zanimljivi Tiktok ili jutjub video koji bi sigurno imao veliki broj pregleda.

  • Pa verujem da bi bio bum, ali smo nas dve dva različita sveta, imamo različite stavove i ne mislim da bismo se slagale, ja ću uvek biti objektina i da kažem šta mislim da je istina a šta nije, ali ne mislim a bi bile dobre u prijateljstvu. Mislim, ja nikada nisam imala ništa protiv nje, nikada nisam rekla ništa loše, ali posle svega onoga, ne bih se družila sa njom – završila je Barbi Afrika. 

Detaljan razgovor sa ovom popularnom tiktokerkom imaćete prilike da pogledate u ponedeljak u novom izdanju emisije IDJHOT u podne.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Influence