Pretraži

,,VEĆ JE DVA MESECA KAKO NAŠE KIKE NEMA“: Kikina mama se oglasila povodom toksikološkog nalaza (FOTO)

Influence
0
Screenshot: Instagram/miloshd96

Nataša je priznala da i dalje dobija poruke u kojima je pitaju šta se dogodilo sa Kikom u noći između 8. i 9. decembra kada je preminula.

  • Već je dva meseca prošlo kako naše Kike nema. Svaki dan dobijam na desetine pitanja šta se i kako desilo i zašto se ne oglašavam, ali ključnih odgovora nema niko u porodici. Iako je prošlo dva meseca još nije došao toksikološki nalaz koji je ključni faktor, a od policije nismo dobili nikakve informacije po pitanju istrage i šta se desilo te kobne noći. Fali nam dosta informacija kako bi sklopili sliku, ali nam one nisu dostupne – napisala je ona.


  • Jednom kada porodica bude imala neophodne informacije, oglasiću se povodom svega pošto ne želim da vas ostavim u tišini i odgovaraće ko treba da odgovara. Besna sam, očajna i potpuno slomljena.

Podsećamo, Kika je sahranjena 14. decembra na groblju Lešće. Mediji su pisali da je izvršila samoubistvo, a njena porodica je zamolila pripadnike sedme sile da prekinu sa nagađanjima o njenom uzroku smrti.

  • U izveštaju sa obdukcije stoji da je uzrok smrti nepoznat. Na toksikološki nalaz se čeka i do 2 meseca, tako da pre toga nećemo imati informacije o tome šta se tačno desilo – pisalo je u obaveštenju porodice Đukić.
Photo: Instagram/natadjukic_

Photo: Instagram/natadjukic_

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Influence