Pretraži

Lea Stanković pokazala novog dečka! Influenserka uživa u novoj vezi, zajedničkim fotografijama oduševila fanove – sve puca od romantike! (FOTO/VIDEO)

Influence
0
Foto: Instagram printscreen/lastankovic

Popularna influenserka Lea Stanković iznenadila je i oduševila pratioce na društvenim mrežama najnovijom objavom.

Lea se na Jutjubu proslavila još u tinejdžerskim godinama, te je intenzivno nastavila da se bavi influensingom nakon čega se njena popularnost prenela i na Instagram i na TikTok. Ona je danas jedna od najuspešnijih mladih influenserki, a pre izvesnog vremena započela je i svoj brend.

Iako sa svojim pratiocima deli brojne detalje iz privatnog života, Lea svoj ljubavni život vešto krije. Do sada nismo imali priliku da vidimo ni jednog njenog izabranika, a tokom godina se najviše spekulisalo o njenom odnosu sa Andrijom Jo.

Oni nikada nisu potvrdili svoju vezu, međutim fanovi su bili ubeđeni da između njih postoji nešto više od prijateljstva. Pre izvesnog vremena između njih je došlo do svađe, što je bio samo još jedan razlog više za sumnju u njihov odnos, a njihova publika je pretpostavila da je zapravo došlo do raskida.

Krajem februara, Lea je u jednom klipu otkrila da je srećno zaljubljena i da uživa u vezi. Ona nije detaljnije komentarisala ovu temu, a njena izjava izazvala je pravu buru na mrežama.

Sada je mlada influenserka najnovijom objavom potvrdila svoju odnos i otkrila da je na jedno putovanje otišla sa novim izabranikom, te je objavila njihove prisne fotografije i video snimak.

Lea je najpre pokazala da je otputovala na more, a na nekoliko fotki se našao i njen novi dečko, dok je u opisu napisala „Moj prijatelj za avanture“. Ove fotografije oduševile su njene pratioce, pa njena objava sada broji preko 22 hiljade lajkova.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lea Stankovic 👑 (@lastankovic)

Ona je nakon toga objavila video snimak jednog dana na moru, a u klipu su se našli i brojni kadrovi sa njenim izabranikom u kojima je ovaj par razmenjivao nežnosti. Ipak, Lea je i na fotkama i na snimku vešto sakrila njegov lik, te njeni pratioci još uvek nisu imali priliku da vide o kome se radi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lea Stankovic 👑 (@lastankovic)

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Influence