Pretraži

„UZELA IPHONE I OTIŠLA“: Baka Prase poklonio Anji najnoviji telefon, pao i poljubac (FOTO)

Influence
0
Photo: Instagram/bakaprase

Na početku svog klipa, Baka je sumirao 2022. godinu i poručio da je bila jedna od težih u njegovom životu:



  • Ovo je bila teška godina za mene. Kad sam se vratio nije dugo prošlo i ušao sam u najveću dramu svog života. Ali, sada je vreme za malo pozitive, hvala svima koji su ostali uz mene u teškim trenucima – rekao je on i dodao:

  • Odlučio sam da ću mesečno donirati 10.000 evra jer mi se život finansijski promenio na bolje. Ovaj mesec započinjemo sa poklonom za meni mnogo bitnu osobu, bivšu devojku Anju Bla, koja mi je mnogo značila i mnogo pomogla. Inače, ona me nije napustila, bila je tu i bila mi je podrška u svemu iako nismo zajedno. Želeo sam da joj se zahvalim i zato je vreme da joj poklonim iPhone 14 Max Pro. Nadam se da će ovog puta biti "Uzela iPhone i vratila se" – istakao je Bogdan.

Jutjuber se nakon toga uputio ka teretani u kojoj je Anja vežbala kako bi joj dao poklon, a sve to je zabeležio kamerom.

Rekao sam im da ćemo se pomiriti – poručio joj je on kada ju je ugledao.

  • Dobro…Ne znam – odgovorila je Blagojevićeva, što je veoma iznenadilo sve, s obzirom na to da su njeni raniji odgovori bili izričiti da se to neće dogoditi.

Jutjuber je potom pokazao iPhone koji joj je uzeo, a u trenutku kada joj je davao oni su se poljubili.

Screenshot: Youtube/Baka Prase

Screenshot: Youtube/Baka Prase

 

  • Šta hoćeš ti od mene? – upitala ga je influenserka, a Baka rekao da bi voleo da ostane uz njega.

  • Mogu samo da uzmem i da odem – oštro mu je odgovorila.

Komentari na ovaj video su i više nego pozitivni a mnoge je ovaj snimak podsetio na period kada su oni još uvek bili zajedno.

– Toliko budem srećan kada vas vidim ovako zajedno. Moramo priznati da ste nam svima nedostajali. Pomirite se molim vas, vidi se koliko volite jedno drugo. Najlepši ste par na Balkanu – nizali su se komentari.

 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Influence