Pretraži

„UVEK SEBI NAĐEM MANE“: Sara Stanković priznala da nije zadovoljna svojim izgledom

Influence
0
Photo: Instagram/saraastankovic

Tako, među pitanjima su se našla i ona "da li često plače", kao i da li je zadovoljna svojim izgledom i slikama na društvenim mrežama.



Iz njenih odgovora se da zaključiti da je Stankovićeva itekako emotivna, kao i da nije uvek zadovoljna svojim izgledom.

  • Ja nemam blam, zadršku, granicu, stepen civilizovanosti da sačekam da stignem kući…Plakala sam u školi, nafakultetu, na času, u wc-u, u pauzama, u dvorštu, u metrou, tramvaju, autobusu, avionu, aerodromu, parku, kafiću, restoranu, na poslu, na trgu…Na Oblićevom vencu pamtim veći nervni slom pred ljudima, plakala sam pred poznatim i nepoznatim ljudima, u svakoj državi i situaciji – napisala je ona.

Kada su u pitanju njene slike na Instagramu, influenserka je otrkila da smatra da drugi imaju bolje ideje:

  • Nikad nisam zadovoljna slikama. Ja stalno sve zamišljam drugačije i bolje i svi su lepši od mene i tuđe ideje su wow – odgovorila je ona i dodala:

  • Nisam prezadovoljna nikada, ne kilažom nego drugim stvarima, već sam pričala skoro da ja sebi uvek nađem mane i ne postoji način da se to promeni. Imam 25 godina i počela sam da prihvatam da se neke moje osobine neće nikada promeniti i to je okej. A ovako sveukupno imam mnogo više samopouzdanja nego ranije i možda najkritičniju stvar na meni sam rešila i više mi ne pravi problem, ali ja sam ta osoba koja ujutru priđe ogledalu i kaže "pu,strašno" – zaključila je Sara i tako stavila do znanja svim devojkama da je sasvim u redu da i poznate ličnosti imaju mane i da su nesigurne.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Influence