Pretraži

„USPELA SAM DA REŠIM ZDRAVSTVENE PROBLEME“: Marija Ignjatović o zdravlju i fizičkom izgledu

Influence
0
Photo: Instagram/marijaignjatovic_

Marija često kači provokativne objave na Instagramu gde možemo videti njenu vitku figuru i fizički izgled, koji kako kaže uspeva da dovede do savršenstva. 



– Iskreno nikada nisam bila zadovoljnija. Treniram, vodim računa o ishrani i mislim da sam postigla baš onakvu kilažu kakvu želim – napisala je Marija svojim fanovima putem storija. 

Influenserka se nadovezala i na svoje zdravstvene probleme i poručila je svim pratiocima da ne donose sud o nekome na osnovu izičkog izgleda. 

Ona je uspela da vrati svoju staru kilažu na idealnu težinu, iako se kako kaže malo "bucnula" početkom prošle godine.

Screenshot: Instagram/marijaignjatovic_

Screenshot: Instagram/marijaignjatovic_

 

– Nikada nemojte biti tip ljudi koji komentarišu tuđi fizički izgled jer nikada ne znate šta se dešava "iza vrata" i sa kojim problemima se taj neko nosi – savetovala je Marija. 

Ignjatovićeva smatra da je jako bitna pravilna ishrana i treniranje, jer su snaga i kondicija najbitniji faktori za zdravlje i perfektan izgled.

Marija je oduvek trenirala različite sportove, odbojku, raznovrsne vrste plesove i atletiku koju je najmanje volela. Nije se pronalazila u ovom sportu, ali je morala da trenira jer je imala problem sa astmom.  

Podsećamo da je influenserka nedavno govorila o estetskoj hirurgiji i o tome da li se često šminka. Ona je rekla da su joj plastične operacije skroz korektne u granicama normale, a što se šminkanja tiče istakla je da se ne šminka često, jer joj prija kada odmara lice. 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Influence