Pretraži

USKORO SVADBA? Ana Lazarević novom fotografijom sa Jankom zaintrigirala fanove, zbog ovog komentara svi se pitaju samo JEDNO! (FOTO)

Influence
0
Foto:Printscreen/Instagram:annalazarevic
Foto:Printscreen/Instagram:annalazarevic

Influneserka Ana Lazarević nedavno se vratila iz Njujorka, pa je odmah otišla na svadbu svoje drugarice, a njeni storiji su iznenadili njene fanove koji se pitaju da li influnenerka najavljuje nova dešavanja u svom ljubavnom životu.

Ana uvek iznenađuje i oduševljava estetskim slikama koje kači na svom profilu. Ona je uzor mnogih mladih devojaka, njen život deluje kao san, a influneserka je nedavno ispunila jedan od svojih snova kada je otputovala u Njujork. Po njenim objavama na Instagramu moglo se videti da influenserka u potpunosti uživa u ovom gradu snova, a sada se ona nakon dvanaest dana uživanja konačno vratila kući.

– Stigla sam na vreme na let, falilio je jako malo da zakasnim (možda sam i trebala haha) ovo putovanje mi je bilo najbolje u životu, idem aerodromom i razmišljam da li sam ja sve to sanjala ili je bila realnost – stavila je Ana kao opis vida gde se vidi da je na aerodromu i ovom objavom je zaokružila svoju priču iz Njujorka kojom nas je sve ostavljala bez daha, a potom je influneserka odmah uputila na svečanost.

Ana Lazarević
Foto: Instagram printscreen/annalazarevic2

Njena drugarica se udala, a Ana je sa svojim fanovima podelila dirljive sadržaje sa svadbe, ali i iz svog detinjstva, gde je sa drugaricama rekreirala njihovu sliku kada su bile male.

– Izvinite, mnogo mi je smešno – napisala je, a potom okačila snimak sa svečanosti uz opis koji je rasplakao mnoge:

  • Jao, suze na oči, družimo se ceo život, kako vreme leti!
Ana Lazarević
Foto: Instagram printscreen/annalazarevic2

Nakon čestitki Ana je objavila stori koji je iznenadio mnoge njene fanove.

Naime, Ana je objavila fotografiju sa svadbe na kojoj je njen dečko, poznati influenser Stefan Janković, i uz to ostavila komentar:

– Uskoro naša…haha! – napisala je Ana, a mnogi su se zapitali da li par zaista ima u planu da uskoro vezu kruniše brakom.

Ana Lazarević
Foto: Instagram printscreen/annalazarevic2

Podsetimo se, influenserka je i pre nekoliko dana oduševila sve svojim objavama iz Njujorka, a ispod jedne od fotografija iz ovog grada napisala je da je konačno ostvarila svoj veliki san:

– Sad mogu da umrem! – napisala je Ana uz jednu od fotografija, ne skrivajući oduševljenje zbog posete ovom gradu. 

Ono što je sigurno, jeste da Anin život nikad nije dosadan, a ona nam već novom slikom sa aerodroma na kojoj se vidi da leti za Pariz najvljuje nove i zanmljive objave!

Ana Lazarević
Foto: Instagram printscreen/annalazarevic2

 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence