Pretraži

USKORO HAOS: Voyage se priključio drami između Bake i Kimija?

Influence
0
Screenshot: Youtube/Baka Prase, Photo: IDJTV, Photo: Instagram/miloskostic96

Bogdanov i Mihajlov sukob je obeležio prošlu godinu, a o njemu su brujali svi mediji i cela jutjub i influens scena mesecima. 



Baka je o njemu snimio i pesmu, dok se Voyage tokom cele drame nije oglasio nijednom. Međutim, izgleda da je odlučio da više ne ćuti, i da u ovoj novoj drami stane na Miloševu stranu. 

Njegov i Kimijev stori su veoma zaintrigirali publiku, jer su svi pomislili da će Voyage da se priključi Milošu, kao što je to Choda radio sa Bakom. 

  • Mora se cimaš – rekao je Voyage na storiju Kimijevu poznatu rečenicu iz pesme, dok je Kimi pokušao da se odbrani i kaže kako ga nije nagovorio da to izgovori, a ni da obuče njegov duks na kojem to isto piše. 

Podsećamo, nakon što je Bogdan u nekom od prethodnih klipova izjavio da Miloš kroz spominjanje Bake u naslovima svojih video klipova žica preglede i provocira Bogdana, te na tome dodatno gradio svoje ime i dobijao preglede na Youtube-u u poslednje vreme, on je snimio i klip gde se našao sa malim Medžijem i njegovim ocem u Knez Mihailovoj ulici, koji su mu ispričali njihovu stranu priče, a koja je znatno razlikuje od Kimijeve, a da li će se Voyage zaista priključiti ovoj drami ostaje nam da vidimo. 

Screenshot: Instagram/ voyage.mp3

Screenshot: Instagram/ voyage.mp3

 

Screenshot: Instagram/ miloskostic96

Screenshot: Instagram/ miloskostic96

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Influence