Pretraži

UKIQ Q IZNELA NOVE DETALJE DRAME: Njena sestra je zbog ranijih povreda morala da pazi na glavu

Influence
0
Photo: Instagram/uki_q

Tiktokerka se sinoć ponovo obratila javnosti putem društvenih mreža i tom prilikom otkrila nove detalje porodične drame.



Ono što je napisala podiglo je veliku prašinu u javnosti, a reč je o tome da je njena sestra Sara već ranije imala jednu povredu glave, zbog čega je morala da vodi računa da se ponovo ne povredi. Povrh svega, njen muž je znao za to, a ipak je nasrnuo na nju.

Inače, da naglasim da je Sara kao dete, pre nekoliko godina, imala dva ozbiljna potresa mozga i frakturu lobanje, gde je prilikom jednog izgubila vid na nekoliko sati i strogo joj je naglašeno da ne sme da povređuje glavu! On je to znao – napomenula je Uki, pa otkrila koje je sve povrede zadobila njena sestra:

Screenshot: Instagram/uki_q

Screenshot: Instagram/uki_q

 

– Lake telesne povrede: gubljenje svesti, jedva diše i dalje, lobanja joj je komplet izdeformisana od silnih čvoruga, popucali kapilari po licu i beonjači, otok, o vratu da ne pričam. Uživo sve mnogo strašnije i jezivije izgleda, ne može da se dočara preko video i foto zapisa jer kamera guta boju – napisala je ona na Instagramu.

Podsećamo, muž njene sestre je udarao svojoj supruzi glavu o pločice, stiskao je za vrat u pokušaju da je udavi, a nakon toga udarao šakama iz sve snage, zbog čega se devojka onesvestila.

Njemu je određena mera zabrane prilaska, posle čega je uhapšen i saslušan. Potom je delimično priznao krivicu, a onda mu je određen jednomesečni pritvor.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Influence